WORKSHOP “HEARTFULNESS” MET LONNEKE

Op 29 september is het weer zo ver. De derde editie van de workshop Heartfulness vindt plaats bij Yogatrainer Eindhoven.

Wil jij leven vanuit een vervuld hart? Meer rust in je hoofd? Minder moeten en meer plezier en liefde ervaren in je leven? Kom dan naar de workshop Heartfulness.

Leven vanuit je hart!
Zet het standje ‘moeten’ even uit en ontspan je kaken! Adem een paar keer diep in en uit. Laat je gedachten tot rust komen en voel dat het tijd is om terug te keren naar je hart. Je hart is een plek van liefde, rust en wijsheid.

De hartverwarmende reacties van de vorige deelnemers hebben ervoor gezorgd dat ik de workshop Heartfulness nog een keer aanbied. Ik gun het jouw om vanuit liefde en zachtheid te leven.

Trainer: De training wordt gegeven door Lonneke Zintel. Van jongs af aan was Lonneke al een ondernemende free spirit. “Deze kwaliteiten hebben altijd al in me gezeten, zoals onze kwaliteiten zich altijd al laten zien in onze kindertijd, alleen worden ze soms overschaduwd door angsten en de behoefte aan controle en zekerheid.”  

Lonneke deelt haar visie op het leven en neemt je mee in de lessen die ze heeft opgedaan in haar reis door India en Nepal. Ze heeft haar huis in het centrum van Eindhoven verruild voor een backpack en het ondernemersleven achter zich gelaten voor de ultieme vrijheid van het reizen zonder plan. De tijden die ze in ashrams, tempels en in de bergen van Nepal heeft doorgebracht hebben haar op het idee van deze workshop gebracht.

“Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te inspireren je hart te openen. Veel liefs.”

Tip: Ook leuk om samen te doen!

Tarief: Niet-leden betalen € 50,- en leden betalen € 45,-. Kom je samen? Dan betaal je samen € 80 ,-.

Let op: Er zijn dit keer maar 10 plaatsen beschikbaar.

Tijd: Van 19.30 – 22.30 uur 

Datum: Vrijdag 29 september 2017

 Locatie
: Marconilaan 4A, Eindhoven

Boeken doe je: hier.