29 SEP – LOSLAATTRAINING MET CORA

“LOSLATEN. EEN MODEWOORD. EN: IK MEESTER HET”  

Na 20 jaar intensieve beoefening van yoga, adem en soul searching, durf ik te zeggen, dat het mijn grootste specialiteit en ook mijn ‘vak’ is: LOS LATEN. Wat doe jij voor werk? Ik ben LosLater. 😉 Een rottig modewoord. Dat vind ik LOSLATEN. Ken je dat? Je zit ergens mee en dan zegt de meest onbewuste buurman: “Je moet het loslaten”. Ja. Leuk!! Dankjewel, maar… HOE?!?

Tijdens deze training leer ik jou hoe jij kunt leren loslaten. Of eigenlijk, hoe je kunt leren toelaten, zodat pijn, verdriet, gemis, teleurstelling, emoties, gedachten en gevoelens JOU loslaten. Want dat is de clue.

Hoe? Dat vraagt  uitleg, verdieping en diverse oefeningen, gericht op het veranderen van belemmerende overtuigingen, fysieke factoren, mindset & motivatie. Je hoeft niets te kunnen en geen enkele ervaring te hebben met beoefening van yoga of ademwerk.

Ik ga je via technieken meer gezondheid, energie, kracht, focus en geluk te ervaren. Ik leer je basistechnieken. En meer bewustzijn. Verantwoordelijkheid nemen. Kom uit je hoofd en in je lijf.

Je leert:
*Je belemmerende overtuigingen te ontdekken, waardoor je gezondheid en welzijn kunt verdubbelen
*Letterlijk je eigen ademruimte te onderzoeken en te verruimen: buik – flank – borst
*Minimaal 5 technieken, die je helpen om volledig los te laten
*Krachtige technieken, die ook je Mind versterken, vertrouwen geven, je in je kracht zetten.
*Fysieke klachten verminderen: vermoeidheid, hoofdpijn, gevoelens van stress, astma.

Voor wie is zo’n sessie geschikt?
Voor iedereen. Als je leert loslaten, dan kun je gaan van Ziek naar Gezond. Van Gezond naar Supergezond. Waar ben jij nu?

Trainer
Deze workshop wordt gegeven door . Cora Verkuilen is een pionier op het vlak van Bewustzijn, Yoga & Ademtraining in Nederland en Europa. Al in 2010 reisde zij de wereld over om zich te verdiepen in de kracht en magie van de adem en vooral in de diep transformerende effecten ervan. Haar eerste ervaring in Kaapstad met Worldbreathmaster Dan Brule was lifechanging. “This is something the world should know!” Vanaf die dag doet zij zelf dagelijkse ademsessies en zij faciliteert sinds 2012 vele sessies in binnen- en buitenland. Waar veel ademcoaches zweren bij een specifieke methode, combineert Cora vanuit eigen ervaring de effecten van diverse methodes. Diepgaand eigen ervaringsonderzoek is direct voelbaar tijdens de training. Al sinds 2010 verzorgt Cora bij Yogatrainer als enige in Nederland wekelijkse ademtrainingen.

Tarief:             
Niet-leden betalen € 40,- en leden betalen € 35,-

Tijd
Van 19.30-22.00 uur

Datum
Vrijdag 29 september 2017

Locatie
Marconilaan 4B, Eindhoven

Boeken
Boeken doe je hier.