De vier studio’s van Yogatrainer zijn gevestigd op Marconilaan 2, 2B, 4A en 4B, aan de binnenring van Eindhoven, in de wijk Woensel. De binnenring staat op de wegwijzers in en rond Eindhoven aangegeven met (RING). Deze volgt u richting Woensel. Voor uw autonavigatie kunt u het best “kruising Edisonstraat -Marconilaan” gebruiken.

Parkeren

U kunt uw auto gratis en veilig parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage van kantoorgebouw Obelisk. De ingang van deze parkeergarage ligt aan de Edisonstraat, net achter Dierenziekenhuis Eindhoven. (zie foto’s hieronder). Je loopt via de P-ingang terug naar buiten en dan langs de Dierenkliniek en verder langs de gebouwen (houd die aan je linkerhand, steek niet over) linksom naar de ingang van de yogastudio.

Parkeren-DZEH-1 Parkeren-DZEH-2

Ingang Parking Yogatrainer studio’s

De yogastudio’s liggen  achter het nieuwe zwarte flatgebouw op de kruising van de Marconilaan en de Boschdijk, aan de rotonde. De ingang is aan de Boschdijk, naast een Turks café, genaamd Bosporus. Je belt aan bij nummer 2, 2B 4A of 4B en we openen het hek. Loop rechts de stenen trap op naar boven.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is Yogatrainer goed bereikbaar:

  • Trein: Met de trein reist u naar station Beukenlaan. Daarna volgt u de Beukenlaan van het Klokgebouw af richting de Marconilaan (Bekijk in Google Maps).
  • Bus: Vanaf Eindhoven Centraal Station neemt u buslijn 8 richting Kapelbeemd. U stapt uit bij halte Gemmastraat en loopt in de richting van de bus tot aan het grote verkeersplein waar u linksaf gaat (Bekijk in Google Maps).Stuur ons een bericht

Contact Us
Sending


Bezoek ons


YOGATRAINER


Marconilaan 2, 2B, 4A & 4B
5621 AA Eindhoven

  • 06-24655350