CDABEE7A-277C-41EB-A4C9-6D8069004E08

KRACHTDRIELUIK “EN NU JIJ” MET JASMIN

Speciaal aanbod leden Yogatrainer
Dit drieluik nodigt je uit om in je volle kracht te komen staan. Met als bijkomend doel meer contact met je innerlijk , oude ballast loslaten, ontdekken waar je naar verlangt en hoe je ervoor kunt staan.Tijdens je reis naar binnen nodig ik je op een laagdrempelige manier en binnen een veilige setting uit om van binnenuit voelend aanwezig te zijn en je te openen voor alles dat zich aandient. In de drieluik staan drie thema’s centraal: een innerlijk zuiveringsproces op gang brengen via de kracht van je adem, je diepe wensen en verlangens ervaren en in je kracht komen.

jungle & river trails - kopie

SESSIE 1: Ballast loslaten via de kracht van je adem Activeer in deze sessie je ademstroom, ruim oude ballast op en ervaar de helende werking ervan. In de sessie begeleid ik je via gerichte oefeningen je adem te besturen waardoor je meer van je longcapaciteit zult gebruiken dan je gewend bent. Op die manier breng je een zuiveringsproces op gang waarbij je lichaam via de adem diepliggende toxines en ballast gaat loslaten. Daarbij kunnen ook emoties als boosheid, verdriet en angsten vrijkomen. Als je jezelf toestaat deze emoties te uiten, zul je na afloop een diepe ontspanning ervaren. Want via de adem laat je niet alleen fysieke spanning los maar ervaar je ook mentaal meer rust en ruimte. Mensen geven na afloop vaak terug dat zij een ademsessie als heel bevrijdend en helend hebben ervaren.

SESSIE 2: Ervaar je diepe wensen en verlangens In deze sessie maak je van binnenuit contact met je diepste verlangens. In de dagelijks hectiek zijn we vaak vooral bezig met het zorgen voor anderen en staan we nauwelijks stil bij onze eigen behoeften. Met als gevolg dat we uit balans raken, overbelast zijn en steeds meer onszelf kwijt raken. In de sessie krijg je ruimte om juist weer dat contact met jezelf te maken en je verlangens te ervaren. Ik begeleid je via gerichte lichaamsoefeningen en visualisaties zodat jij je dieper liggende wensen en verlangens in de sessie volop mag ervaren. Er is volop aandacht voor jou! Veel mensen geven na afloop aan dat het bewust ervaren van hun wensen en verlangens een aanzet is geweest om hun eigen behoeften meer serieus te nemen en beter voor zichzelf op te komen.

SESSIE 3: De power van je innerlijke krachtbron aanwakkeren  Activeer in deze sessie je levensenergie en laat het lekker stromen. Hoe vaak houden wij ons niet in en onderdrukken wij onze levenskracht, onze speelsheid? “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.” Nou in deze sessie gaan we juist gek doen. Via ademoefeningen en lichaamswerk daag ik je op een speels manier uit om lekker in je kracht te komen en daarvoor te staan. En dat mag gezien en gehoord worden!Mensen ervaren na afloop veel energie en power. En voor mij is het elke keer weer een geweldig cadeau om mensen na deze sessie te zien opbloeien en stralen.

jungle & river trails

Coach De drieluik wordt aangeboden door Jasmin Vogeley, zelfstandig psycholoog en trainer bij VoluitZijn en ademtrainer bij Yogatrainer. Voor meer informatie zie: www.voluitzijn.nl

Drieluik lenteaanbieding: Een losse sessie kost 75 Euro. Boek je meteen alle drie sessies betaal je 150 Euro voor de drieluik.De sessies duren een uur en worden in drie tot vier opeenvolgende weken op afspraak ingeroosterd. De sessies kunnen worden gegeven bij Yogatrainer op de Marconilaan.