Ademtraining – Privésessie met Patricia

Ademtraining - Privésessie met Patricia

Ademtraining is super krachtig en het kan life changing zijn. Een ademsessie helpt je om weer contact te maken met je gevoel en met je lichaam. Ook als je erg in je hoofd en in het denken zit. Dat is mijn eigen ervaring na acht jaar werken met de adem ook. Ik help jou daarom graag de ‘bevroren delen’ in jezelf te ontdooien, zodat er weer ruimte komt voor energie, enthousiasme en levensvreugde. Ook ervaar ik focus en kracht.  Niet alleen tijdens de sessie, maar gewoon in het dagelijks leven. Wát een ruimte! Dat gun ik jou ook! 

Ademkracht ruimt je stress op

We weten al langer dat stress de oorzaak vormt van 90 % van alle ziektes. Fysiek gezien bestaat stress uit opgehoopte blokkades en afvalstoffen in je cellen (CO2). Hierdoor is er simpelweg minder plaats in de cellen om vitale zuurstof (O2) te kunnen ontvangen. Met de kracht en diepte van de adem kun je 80 % van die afvalstoffen in je cellen zèlf opruimen!

Je ademkracht verdubbelen

Als je deze onbewuste adem bewust leert besturen, kun je ineens moeiteloos 60-70 % van je longcapaciteit gebruiken om te ademen. Dat is niet moeilijk. Iedereen kan het. Je hebt het simpelweg nog niet eerder gedaan. Zo kun je dus in één sessie een ‘life changing’ ervaring opdoen, door je ademcapaciteit te verdubbelen. Life changing, omdat je lichaam via de adem ineens diepliggende toxines en ballast kan loslaten. Dat maakt dat je je licht, sterk, gezond, krachtig en meer gefocust kunt voelen. Je stress zal halveren en je energie verdubbelen. 

“You can always relax more!”

Deze basisovertuiging ligt ten grondslag aan de wekelijkse Ademtraining en de workshops Leer je adem meesteren & Breath Awakening, waarmee Cora Verkuilen al jaren door het land reist. Via je ademhaling leert zij je lichaam dieper te verkennen en dieper te ontspannen. Zo laat ballast jou los (in plaats van andersom) en kun je jezelf op het diepste niveau ‘wakker schudden’. Een onvergetelijke ervaring.

Wat is Ademtraining en hoe gaat dat?

Tijdens deze privé sessie wordt je liefdevol en aandachtig begeleid door Patricia. Zij is een ervaren ademcoach, die afgelopen jaren met vele groepen en individuen werkte. Patricia brengt je in een verbonden ademsessie, je kunt desgewenst jouw intenties vooraf uitspreken. Patricia gebruikt haar handen, soms edelstenen of kaarten en drukpunten om jou te begeleiden. 

 Stapsgewijs, veilig en gedoseerd. Tijdens de sessie leer je je adem continu en structureel te verbeteren. Je krijgt inzicht en voelt wat er tijdens de ademhaling gebeurt en je wordt je bewust van de helende kracht van de adem.

Niet voor sissies

Omdat je lichaam via de adem op het diepste niveau blokkades opruimt, kunnen emoties als boosheid, verdriet, diepliggende pijn en angst vrijkomen en zich uiten door bijvoorbeeld schreeuwen, zuchten of huilen. Dat hoeft niet, het kan. Je zult ontdekken dat je adem ‘the Key to Consciousness’ is. Altijd!

SUPERYOGADEAL!

Ademtrainingen én yoga in 1 superdeal?

3 maanden 1x per week yoga/ademtraining voor €99,- of onbeperkt voor €149,- 
Wij zijn elke dag open en je mag vrij kiezen uit alle lessen.