fbpx

Liquid Breath

Dit is Liquid Breath®

“Liquid Breath ® is een zachte ademmethode op basis van het principe GIFT. Het is een gechannelde ademmethode, die ik afgelopen tijd heb doorgekregen, omdat dit helpend en zelfs nodig is in de wereld waarin we leven. Een sessie brengt je van je hoofd terug in je lichaam en is zacht, inzichtgevend, verdiepend, diep ontspannend en gaat ver voorbij technieken. We gaan de ademmethode niet doen, we gaan voorbij het doen. We gaan ‘laten’ en ‘toe-laten’, waardoor spanning/stress jou kan loslaten. Concrete effecten zijn dat fysieke pijn vermindert of verdwijnt, zorgen en angsten verminderen,  inzichten en heling ontstaan op fysiek, energetisch of mentaal vlak. De methode is een GIFT. Dit  is de afkorting voor de stappen en staat voor Gronding, Intenties, Freedombreathing en Trance State.” 
Aldus Cora Verkuilen, eigenaar Yogatrainer en ‘doorgeefluik’ Liquid Breath ®

De meeste ademstromingen benadrukken het mannelijke aspect. Jezelf boosten, manifesteren, je lichaam versterken, je mindset en fysieke lichaam krachtiger maken en gezonder. Super belangrijk en effectief natuurlijk! In Liquid Breath ontdek je de subtiliteit van de adem, in de zachtheid en in de diepte. Ver voorbij technieken. Ver voorbij het DOEN. Liquid Breath is eenvoudig en iedereen kan het. Liquid Breath ® brengt adem samen met bewustzijn. ‘Expanding awareness’ dus. Hoe bewuster je met adem werkt, des te dieper kun je je bewustzijn openen en kan de adem haar werk doen en je leven en lichaam verlichten. Hoe je fysiek in je lichaam zit, staat symbool voor hoe je in het leven staat. 

Liquid Breath® gaat dus voorbij technieken. Het is een ademmethode, opgebouwd vanuit zachtheid, vertrouwen, intuitie en ontvangen. Je zou kunnen zeggen dat de benadering vanuit de vrouwelijke, ontvangende energie komt.

Adem + bewustzijn = Liquid Breath®

Liquid Breath® kenmerken:

  • door een mondstuk verdiept het effect van je sessie
  • het principe GIFT (Gronding, Intenties, Freedombreathing, TranceState)
  • geen enkele ervaring nodig, veilig, eenvoudig en down-to-earth
  • een sessie duurt ongeveer een uur en we begeleiden groepssessies en individuele sessies

‘Get high on your own supply’