Yogatrainer Eindhoven: 365 dagen yoga- en ademtraining. Vrije leskeuze.

Buiten Yoga

BUITEN YOGA

Yogatrainer outside

Ontdek de heerlijkheid van buiten yoga.
 

GOED NIEUWS
We zijn gestart met heerlijke buitenlessen. We mogen een aantal keer per week lessen geven bij Het Wasven – Groendomein. In dit gebied is ‘de Wereldboom’ gevestigd. Dit is een Plataan van 300 jaar oud en de intentie is, dat deze 1000 jaar gaat worden. Onder de Wereldboom ligt een prachtige vlonder, waarop wij jullie mogen ontvangen. Hier worden ook mensen getrouwd, het wordt het ‘geluksplekje van Eindhoven’ genoemd. Als het druk is, kunnen we op het hartvormige grasveld voor de Wereldboom (dit heet het Groene Hart) yoga doen. Laat maar komen dus al dat geluk van de wereld!

Buiten yoga


DRIE OCHTENDEN

We hebben nu ruimte voor in elk geval drie ochtenden: vrijdag, zaterdag en zondag.
Schrijf je direct in voor een les naar jouw wens via de knop hieronder!

LESSEN BUITEN – DE RICHTLIJNEN
De gebruikelijke richtlijnen gelden: Als je verkouden bent, hoest of koortsig bent, dan blijf je thuis. Moet je hoesten of niezen, dan altijd in je elleboog. Was regelmatig je handen. Houd steeds en overal, voor, tijdens en na de les de afstand van 1,5 meter van elkaar.

NEEM JE EIGEN MAT EN SPULLEN MEE
Neem je eigen mat & deken mee en trek voldoende laagjes kleding aan om je goed warm te houden, zodat je tijdens en na je les tijdens savasana niet afkoelt. Als je wat wilt drinken, neem dan je eigen drinkfles mee. De horeca is open, desgewenst kun je daar thee of koffie drinken. Ze hebben 10 verschillende soorten verse kruidenthee, heb ik me laten vertellen. Er is ook een toilet geopend.

ROUTE – VERZAMEL BIJ DIT BORD

Als je bij het Wasven de poort binnen gaat, loop je rechtdoor, houd je de boerderijwinkel links en vervolg je ongeveer 100 meter het pad (met een bocht) om door te lopen tot onderstaande markering bij de Wereldboom. Wij zullen aangeven hoe de matten kunnen liggen. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en of we lesgeven op het gras of onder de boom.

PARKEREN
Het adres van Het Wasven is Celebeslaan 30 in Eindhoven. Je kunt je auto langs de straat parkeren, maar het liefst kom je lekker op de fiets. Het is tenslotte mooi weer! Je fiets kun je in de fietsenstalling plaatsen.

WEER
Als het droog is (en de ondergrond ook) gaat de les door. Ook bij lage temperaturen. Zorg ervoor dat je meerdere laagjes kleding draagt. Bij slecht weer annuleren we de les en krijg je uiterlijk een uur tevoren een notificatie via YogiBit. Zorg ervoor dat je de notificaties in de app hebt geactiveerd. Vaak is er tegelijkertijd ook een ZOOM-les. Die mag je boeken of anders boek je gratis een andere les van het rooster. Mocht je een melding krijgen dat je meer doet dan je abonnement toelaat, mag je deze melding negeren. Wij keuren je les dan goed.

AANMELDEN
De lessen kun je volgen met je reguliere abonnement, met een strippenkaart of als losse les. De online lesabonnementen zijn niet geldig voor buitenlessen. Die zijn voor de ZOOM-lessen. Deze gaan ook gewoon door.

BUITEN-STRIPPENKAARTEN
We hebben speciale buitenstrippenkaarten gemaakt.
Je kunt kiezen voor 2 lessen voor € 25,- en 3 lessen voor € 33,-.

SUPERYOGADEAL!

Kom jij met korting kennismaken?

Kom 3 maanden 1x per week yoga & ademtraining ervaren voor €99,- of onbeperkt online voor €149,- 

BEKIJK HET LESROOSTER

Jouw volgende les inplannen?

Ervaren en gepassioneerde Trainers ontdekken samen met jou de kracht van online yoga. Je kunt kiezen uit verschillende yogastijlen

Kies de yogastijl en intensiteit die bij je past en schrijf je in voor een les.

YogaTrainers Outside

LET'S YOGA OUTSIDE!

Je bent meer dan welkom bij de leukste studio van Eindhoven! Nu ook online. Net startend of gevorderd. Verleg je grenzen en ontdek de kracht én de zachtheid van yoga.  365 dagen per jaar. Samen met onze ervaren YogaTrainers. Er is altijd plek vrij voor jou.

Workshops

HEB JE VRAGEN?

Wij helpen je graag!

Bel of Whatsapp ons op 06 – 246 55 350.
Of vul het contactformulier in!

Wat onze yogi’s over ons zeggen…