Yogatrainer Eindhoven: 365 dagen yoga- en ademtraining. Vrije leskeuze.

Buiten Yoga

BUITEN YOGA

Yogatrainer outdoor

Ontdek de heerlijkheid van buiten yoga.
 

GOED NIEUWS
We zijn gestart met heerlijke buitenlessen. We mogen weer lesgeven bij Het Wasven – Groendomein. In dit gebied is ‘de Wereldboom’ gevestigd. Dit is een Plataan van 300 jaar oud en de intentie is, dat deze 1000 jaar gaat worden. Onder de Wereldboom ligt een prachtige vlonder, waarop wij jullie mogen ontvangen. Hier worden ook mensen getrouwd, het wordt het ‘geluksplekje van Eindhoven’ genoemd. Als het druk is, kunnen we op het hartvormige grasveld voor de Wereldboom (dit heet het Groene Hart) yoga doen. Laat maar komen dus al dat geluk van de wereld!

Buiten yoga


ELKE VRIJDAGOCHTEND
Jessica geeft elke vrijdagochtend buitenyoga en Cora regelmatig op zondag.
Schrijf je direct in voor je les!

LESSEN BUITEN – DE RICHTLIJNEN
De gebruikelijke richtlijnen gelden: Als je verkouden bent, hoest of koortsig bent, dan blijf je thuis. Moet je hoesten of niezen, dan altijd in je elleboog. Was regelmatig je handen. Houd steeds en overal, voor, tijdens en na de les de afstand van 1,5 meter van elkaar.

NEEM JE EIGEN MAT EN SPULLEN MEE
Neem je eigen mat & deken mee en trek voldoende laagjes kleding aan om je goed warm te houden, zodat je tijdens en na je les tijdens savasana niet afkoelt. Als je wat wilt drinken, neem dan je eigen drinkfles mee. De horeca is open, desgewenst kun je daar thee of koffie drinken. Ze hebben 10 verschillende soorten verse kruidenthee. Er is ook een toilet geopend.

ROUTE – VERZAMEL BIJ DIT BORD

Als je bij het Wasven de poort binnen gaat, loop je rechtdoor, houd je de boerderijwinkel links en vervolg je ongeveer 100 meter het pad (met een bocht) om door te lopen tot onderstaande markering bij de Wereldboom. Wij zullen aangeven hoe de matten kunnen liggen. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en of we lesgeven op het gras of onder de boom.

PARKEREN
Het adres van Het Wasven is Celebeslaan 30 in Eindhoven. Je kunt je auto langs de straat parkeren, maar het liefst kom je lekker op de fiets. Je fiets kun je in de fietsenstalling plaatsen.

WEER
Als het droog is (en de ondergrond ook) gaat de les door. Ook bij lage temperaturen. Zorg ervoor dat je meerdere laagjes kleding draagt. Bij slecht weer annuleren we de les en krijg je uiterlijk een uur tevoren een notificatie via YogiBit. Zorg ervoor dat je de notificaties in de app hebt geactiveerd. Als wij annuleren, boek je gratis een andere les van het rooster.  

TARIEVEN
Een losse les kost € 15,- , ook kun je twee buitenlessen boeken voor € 25,- of drie buitenlessen voor € 33,- Ook je eventuele tegoed kun je inzetten voor een losse buitenles. Met vragen e-mail naar cora@yogatrainer.nl De online lesabonnementen zijn uiteraard niet geldig voor buitenlessen. 

BEKIJK HET LESROOSTER

Jouw volgende online les inplannen?

Ervaren en gepassioneerde Trainers ontdekken samen met jou de kracht van online yoga. Je kunt kiezen uit verschillende yogastijlen

Kies de yogastijl en intensiteit die bij je past en schrijf je in voor een les.

Workshops

HEB JE VRAGEN?

Wij helpen je graag!

Bel of Whatsapp ons op 06 – 246 55 350.
Of vul het contactformulier in!