Contact

Vragen, opmerkingen of wil je meer weten? Je kunt contact met ons opnemen. Dat mag en kan natuurlijk altijd. We staan voor je klaar. Vul onderstaand formulier in of bel ons. Je kunt ook even de FAQ checken.

Veel gestelde vragen

We pretenderen niet dat we alle antwoorden hebben, maar als het met yoga te maken heeft dan is de kans groot dat het hier te vinden is.

Algemene voorwaarden en privacy

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op onze privacypagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt je precies hoe wij werken.

Privacystatement

Algemene voorwaarden

YogiBit

Snel inzicht in de lessen die bij Yogatrainer plaatsvinden en je inschrijven bij jouw favoriete trainer? Dat werkt supersimpel met YogiBit. Met je account vind je het lesrooster. Dit account is gekoppeld aan je abonnement waardoor je makkelijk een les boekt en ziet hoeveel anderen naar de les gaan.

YogiBit App

Yogatrainer Eindhoven

De yogastudio ligt achter het zwarte flatgebouw op de kruising van de Marconilaan en de Boschdijk, aan de rotonde. De ingang is aan de Boschdijk, naast een Turks café ‘Bosporus’. Je belt aan en we openen het hek. Volg de signing naar jouw ruimte.

Parkeren

De auto kun je gratis parkeren onder het gebouw. De ingang van de parkeergarage ligt aan de Edisonstraat (naast nummer 163, dit is handig voor je navigatie). Je loopt via de P-ingang weer terug naar buiten en gaat dan 3 x linksom naar de ingang van de yogastudio
komt dan na nog een soort bocht en ongeveer 100 meter bij de ingang met een hek en fietsenrekken voor de deur.