Veelgestelde vragen - YogaTrainer Eindhoven

Veelgestelde vragen

We pretenderen niet dat we alle antwoorden hebben, maar als het met yoga te maken heeft dan is de kans groot dat het hier te vinden is. Heb je een andere vraag? Stel hem ons! We zijn er voor jou. 

Vanaf een kwartier voor aanvang van jouw geboekte activiteit, ben je welkom voor een kopje thee en om rustig aan te komen in de studio. Tot die tijd is de deur gesloten ivm een rustige voorbereiding van jouw teacher. 

Neem zeker de tijd om ons de eerste keer te vinden en zorg dat je altijd minstens 5 tot 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. Zo ga je lekker rustig van start. Als de les begint, halen we de bel ervan af.

Na de les ben je altijd welkom voor een kopje thee. Ook als je meteen in stilte naar huis wilt gaan om de rust van je les te bewaren is dat perfect. Je bent bij ons enkel voor jezelf!

Draag prettig zittende, niet knellende kleding waarin je je goed kunt bewegen en vrij kunt ademen. Yoga doen we op blote voeten. Voor de eindontspanning zijn sokken en een vestje fijn. Een handdoek kun je altijd meenemen, maar is alleen bij intensieve lessen nodig.

Verder heb je niets nodig. Wij hebben matten, dekens, kussens, oogkussens en alle andere attributen.

Natuurlijk mag je ook een eigen yogamat meebrengen, als je dat prettig vindt! 🙂

Wij hebben matten, dekens, kussens, oogkussens en alle andere attributen. Als je het fijn vindt mag je je eigen mat meenemen, zeker fijn ook ivm je hygiëne. Maak je mat altijd na de les schoon met de daarvoor bestemde flesjes reinigingsmiddel en doekjes. 

We hebben vier ruimtes. Marconilaan 2, 2B, 4A en 4B. In de bevestiging zie je op welk nummer jij mag aanbellen.

De yogastudio ligt achter het nieuwe zwarte flatgebouw op de kruising van de Marconilaan en de Boschdijk, aan de rotonde. De ingang is aan de Boschdijk, naast een Turks café. Je belt aan en we openen het hek. Volg de signing naar jouw ruimte. De deur staat letterlijk voor je open! 🙂

De auto kun je gratis parkeren onder het gebouw. De ingang van de parkeergarage ligt aan de Edisonstraat (naast nummer 163, dit is handig voor je navigatie).

Je loopt via de P-ingang weer terug naar buiten en gaat dan 3 x linksom naar de ingang van de yogastudio. 
De 1e keer naar de Edissonstraat, de 2e keer bij de Dierenkliniek links de hoek om en dan houd je de gebouwen aan je linkerhand en komt dan na nog een soort bocht en ongeveer 100 meter bij de ingang met een hek en fietsenrekken voor de deur.

Kun je het niet vinden? Bel dan onze studio : 06-24655350.

YogaTrainer gebruikt Fitmanager om je snel inzicht in de lessen te geven die bij YogaTrainer plaatsvinden. Het is daarnaast ook betalings- en reserveringssysteem.

Via dit systeem en de bijbehorende app, kun je eenvoudig jezelf aan- of afmelden voor een les, en je abonnementen en strippenkaarten online afrekenen. Ook heb je altijd inzicht in je betalingen, en ontvang je een berichtje als er iets belangrijks wijzigt.

Op het lesrooster vind je de indeling van de lessen en workshops voor de komende periode. Hier kun je je inschrijven. Let wel, wanneer je je aanmeldt maak je direct jouw Fitmanager account aan. Een superhandig account waarin je voortaan je lessen kunt reserveren en je abonnement of strippenkaart kunt beheren. 

Op de workshoppagina vind je meer informatie over de workshops en kan je direct inschrijven.

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend zodat je altijd een les bij ons kunt volgen. Bekijk het lesrooster voor de meest actuele lessen/workshops.

Als je een les mist, kun je die binnen 1 maand inhalen. Ook als je weet dat je een les gaat missen volgende week, mag je hem vooraf alvast nemen. Let op: Je krijgt dan wel een melding van Fitmanager dat je voor deze les geen geldig abonnement hebt. Deze melding mag je negeren en jezelf gewoon toevoegen bij deze les. Wij krijgen dan een melding op ons Controlepanel en keuren jouw inschrijving goed. Zo blijft je lekker flexibel. Je kunt nooit lessen inhalen nadat je abonnement is verlopen. 

Graag! Hygiëne is super belangrijk. 

Draag altijd fris gewassen kleding en zorg voor schone, verzorgde voeten. Yoga doen we op blote voeten als het mogelijk is. 

Bij intensieve lessen kun je nog wel eens flink zweten. Dat is goed! Zorg dan wel voor schone kleding, een handdoek en bij grote voorkeur een eigen yogamat. Dat is frisser voor iedereen. 

Wij hebben Karma Yogi’s die wekelijks onze matten en dekens en oogkussens wassen.  Zo blijft alles lekker fris. 

Is je deken niet meer fris? Doe hem in de wasmand, die in de zaal staat. Dankjewel!

Je vakanties (tot 6 weken aaneengesloten) zijn inbegrepen in je abonnementstarief. Vanaf afwezigheid van 6 weken kun je pauzeren. 

Je mag jouw gemiste lessen binnen een maand voor én na je vakantie inhalen. 

Let op: je krijgt bij het inhalen dan wel een melding, dat deze les niet binnen je abonnement valt. Die melding mag je negeren en je kunt je les gewoon boeken. Wij keuren jouw les dan goed in het Beheerprogramma van Fitmanager. 

Wil je optimaal voordeel van je abonnement? Spaar dan voor een jaarabonnement. Dan krijg je in totaal 3 maanden yoga/adem gratis. 

Pauzeren van je abonnement is bij uitzondering mogelijk en werkt nooit met terugwerkende kracht.

Ziekte, zwangerschap en ziekenhuisopname zijn redenen om je abonnement te pauzeren. 

Ook tijdens afwezigheid voor minimaal 6 weken kun je je half jaar- of jaarabonnement pauzeren. Je lidmaatschap verlengen we dan met de duur van je afwezigheid.

HEB JE VRAGEN?

Wij helpen je graag!

Bel of Whatsapp ons op 06 – 246 55 350.
Of vul het contactformulier in!