Veelgestelde vragen

We pretenderen niet dat we alle antwoorden hebben, maar als het met yoga te maken heeft dan is de kans groot dat het hier te vinden is. Heb je een andere vraag? Stel hem ons! We zijn er voor jou. 

Vanaf een kwartier voor aanvang van jouw geboekte activiteit, ben je welkom voor een kopje thee en om rustig aan te komen in de studio. Tot die tijd is de deur gesloten ivm een rustige voorbereiding van jouw teacher. 

Neem zeker de tijd om ons de eerste keer te vinden en zorg dat je altijd minstens 5 tot 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. Zo ga je lekker rustig van start. Als de les begint, halen we de bel ervan af.

Na de les ben je altijd welkom voor een kopje thee. Ook als je meteen in stilte naar huis wilt gaan om de rust van je les te bewaren is dat perfect. Het gaat ons om jou!

Draag prettig zittende, niet knellende kleding waarin je je goed kunt bewegen en vrij kunt ademen. Yoga doen we op blote voeten. Voor de eindontspanning zijn sokken en een vestje fijn. Een handdoek kun je altijd meenemen, maar is alleen bij intensieve lessen nodig.

Tijdens Corona-tijd is het advies van de branchevereniging om zelf je mat en materialen (dekens, kussens, etc) mee te brengen. Mocht je geen mat hebben, hebben wij de eerste keer en bij workshops een mat voor je te leen. 

Tijdens deze Corona-tijd is het devies van onze branche vereniging, dat je je eigen materialen meebrengt. Maak je mat altijd na de les schoon met de daarvoor bestemde flesjes reinigingsmiddel en doekjes. 

De auto kun je gratis parkeren onder het gebouw. De ingang van de parkeergarage ligt aan de Edisonstraat (naast nummer 163, dit is handig voor je navigatie).

Je loopt via de P-ingang weer terug naar buiten en gaat dan 3 x linksom naar de ingang van de yogastudio. 
De 1e keer naar de Edissonstraat, de 2e keer bij de Dierenkliniek links de hoek om en dan houd je de gebouwen aan je linkerhand en komt dan na nog een soort bocht en ongeveer 100 meter bij de ingang met een hek en fietsenrekken voor de deur.

Kun je het niet vinden? Bel dan onze studio : 06-24655350.

Yogatrainer gebruikt het boekingssysteem YogiBit om je snel inzicht in de lessen te geven die bij Yogatrainer plaatsvinden. Het is daarnaast ook ons betalings- en reserveringssysteem.

Via dit systeem en de bijbehorende app, kun je eenvoudig jezelf aan- of afmelden voor een les, en je abonnementen en strippenkaarten online afrekenen. Ook heb je altijd inzicht in je betalingen, en ontvang je een berichtje als er iets belangrijks wijzigt.

Op het lesrooster vind je de indeling van de lessen en workshops voor de komende periode. Hier kun je je inschrijven. Let wel, wanneer je je aanmeldt maak je direct jouw YogiBit account aan. Een superhandig account waarin je voortaan je lessen kunt reserveren en je abonnement of strippenkaart kunt beheren. 

Op de workshoppagina vind je meer informatie over de workshops en kan je direct inschrijven.

Online kun je altijd lessen volgen, dus we zijn altijd open. Onze vestiging aan Marconilaan 4B is voor workshops en trainingen geopend vanaf een kwartier voorafgaand aan de training tot een half uur daarna.

Pauzeren van je abonnement is bij uitzondering mogelijk en werkt nooit met terugwerkende kracht.

Ziekte, zwangerschap en ziekenhuisopname zijn redenen om je abonnement te pauzeren. 

Ook tijdens afwezigheid voor minimaal 6 weken kun je je half jaar- of jaarabonnement pauzeren. Je lidmaatschap verlengen we dan met de duur van je afwezigheid.

HEB JE VRAGEN?

Wij helpen je graag!

Bel of Whatsapp ons op 06 – 246 55 350.
Of vul het contactformulier in!