Veelgestelde vragen

We pretenderen niet dat we alle antwoorden hebben, maar als het met yoga te maken heeft dan is de kans groot dat het hier te vinden is. Heb je een andere vraag? Stel hem ons! We zijn er voor jou. 

Vanaf een kwartier voor aanvang van jouw geboekte activiteit, ben je welkom voor een kopje thee en om rustig aan te komen in de studio.

Neem zeker de tijd om ons de eerste keer te vinden en zorg dat je altijd minstens 5 tot 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. Zo ga je lekker rustig van start.

Draag prettig zittende, niet knellende kleding waarin je je goed kunt bewegen en vrij kunt ademen. Yoga doen we op blote voeten. Voor de eindontspanning zijn sokken en een vestje fijn. Een handdoek kun je altijd meenemen, maar is alleen bij intensieve lessen nodig.

Verder heb je niets nodig. Wij hebben matten, dekens, kussens, oogkussens en alle andere attributen.

Natuurlijk mag je ook een eigen yogamat meebrengen, als je dat prettig vindt! 🙂

Wij hebben matten, dekens, kussens, oogkussens en alle andere attributen. Als je het fijn vindt mag je je eigen mat meenemen, maar weet dat het ook in de studio ligt.

We hebben vier ruimtes. Marconilaan 2, 2B, 4A en 4B. In de bevestiging zie je op welk nummer jij mag aanbellen.

De yogastudio ligt achter het nieuwe zwarte flatgebouw op de kruising van de Marconilaan en de Boschdijk, aan de rotonde. De ingang is aan de Boschdijk, naast een Turks café. Je belt aan en we openen het hek. Volg de signing naar jouw ruimte. De deur staat letterlijk voor je open! 🙂

De auto kun je gratis parkeren onder het gebouw. De ingang van de parkeergarage ligt aan de Edisonstraat (naast nummer 163, dit is handig voor je navigatie).

Je loopt via de P-ingang weer terug naar buiten en gaat dan 3 x linksom naar de ingang van de yogastudio. 
De 1e keer naar de Edissonstraat, de 2e keer bij de Dierenkliniek links de hoek om en dan houd je de gebouwen aan je linkerhand en komt dan na nog een soort bocht en ongeveer 100 meter bij de ingang met een hek en fietsenrekken voor de deur.

Kun je het niet vinden? Bel dan onze studio : 06-24655350.

YogaTrainer gebruikt Fitmanager om je snel inzicht in de lessen te geven die bij YogaTrainer plaatsvinden. Het is daarnaast ook betalings- en reserveringssysteem.

Via dit systeem en de bijbehorende app, kun je eenvoudig jezelf aan- of afmelden voor een les, en je abonnementen en strippenkaarten online afrekenen. Ook heb je altijd inzicht in je betalingen, en ontvang je een berichtje als er iets belangrijks wijzigt.

Op het lesrooster vind je de indeling van de lessen en workshops voor de komende periode. Hier kun je je inschrijven. Let wel, wanneer je je aanmeldt maak je direct jouw Fitmanager account aan. Een superhandig account waarin je voortaan je lessen kunt reserveren en je abonnement of strippenkaart kunt beheren. 

Op de workshoppagina vind je meer informatie over de workshops en kan je direct inschrijven.

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend zodat je altijd een les bij ons kunt volgen. Bekijk het lesrooster voor de meest actuele lessen/workshops.