Chantal Wong - YogaTrainer Eindhoven

Trainer

Chantal Wong

Chantal Wong

"Ik stel je gerust en geef ik je vertrouwen. Zo kun je op de juiste manier je bevalling in gaan."

Ik ben. Chantal Wong een getrouwde vrouw en full time moeder van 2 kinderen. Daarnaast ben ik enthousiast, open, rustig, creatief, perfectionistisch, betrokken, eerlijk, en heb een luisterend oor.

Ik doe. Mijn bevallingen zijn snel en zonder complicaties en medicatie verlopen. Mijn vrouwelijk natuurlijk intuïtie en zwangerschapsyoga dat ik destijds volgde, heeft mij tijdens mijn bevalling geholpen. Een juiste mindset, ontspanning en rustig blijven ademen is daar zeker een onderdeel van geweest. Door deze mooie bijzondere ervaring gun ik iedere zwangere vrouw hetzelfde. Ik ben daarom erg blij dat ik de kennis heb gekregen om zwangere vrouwen te laten ervaren hoe fijn, ontspannen en bijzonder een zwangerschap kan zijn. En dat ik ze met mijn lessen ook nog eens kan voor bereiden op de bevalling is natuurlijk het mooiste wat er is! Soms zeggen vrouwen na de cursus dat ze zin hebben in de bevalling. En wanneer ik na de bevalling te horen krijg dat ze veel baat hebben gehad aan mijn lessen en op een fijne manier zijn bevallen. Dan ben ik blij, trots en dankbaar dat ik daar een steentje aan heb bij kunnen dragen. Dat is waar ik het voor doe!

Voor jou. Mijn lessen geef ik met liefde, gevoel en plezier. Daarmee bereid ik je in een fijne sfeer voor op wat er komen gaat. Wanneer er angsten voor de bevalling zijn, stel ik je gerust en geef ik je vertrouwen. Zo kun je op de juiste manier je bevalling in gaan. Ik hoop dat je met mijn lessen Zalig Zwanger kunt zijn. Dat je een goede bevalling ervaart en er later net zo fijn en mooi op terug kijkt zoals ik dat doe. Dat gun ik je ook, je bent daarom van harte welkom in de lessen van Zalig Zwanger.

Chantal Wong - Partner Yogatrainer Eindhoven

Ik geef

  • Zwangerschaps Yoga

Mijn opleiding

  • 2018, Zwangerschapscoach, Ontspannen Zwangerschap