Dorothée de Rooij - YogaTrainer Eindhoven

Trainer

Dorothée de Rooij

Dorothée de Rooij

YOUR BREATH IS YOUR GREATEST TOOL TO FEEL BETTER

Ik ben. Dorothée, wandel graag, adem rustig en douche koud. Dol op Italië, boeken, postkaarten, kunst en heerlijke zomeravonden met vrienden en etentjes aan lange tafels…Ik woon in Nuenen en ben werkzaam als Ademtrainer bij PLEQ. Tevens schrijf ik graag over alles wat een leven Happy & Healthy maakt. Puur en vanuit het hart werken daar sta ik voor. Ik ga voor de kracht van de eenvoud zowel in mijn trainingen en als creator van mijn kunstwerken bij Studio Dolce Latte.

Ik doe. Sinds ik in aanraking ben gekomen met ademwerk en ademcoaching ben ik verkocht. Wat een krachtige tool is die adem, WoW! Ik ben mij gaan specialiseren in verschillende Ademtechnieken waaronder: de Verbonden ademhaling, Pranayama, Wim Hof techniek, sessies gevolgd bij Dan Brulé en diverse andere trainingen en workshops. Het mooie aan het ervaren van een ademsessie is voor mij, het zijn in het moment. Het feit dat ik een moment voor mezelf neem en daarmee goed voor mezelf zorg. Dat ik even uit de sneltrein van het leven stap. Dat ik even bewust de tijd neem om bewust te ademen en te leven. Dat ik onverwerkte gebeurtenissen of opgekropte, weggedrukte emoties de ruimte geef om er te zijn. Zodat ik ze vervolgens uit mag blazen en los mag laten. Dat ik aandacht mag ontvangen van een ander. Dat de stressvolle spanning uit mijn spieren weg kan glijden. Dat ik er mag zijn zoals ik ben, zonder me klein te houden of groot te houden. Ik ben ik en ik adem, dus ik leef!

Ik geef Adem- en Meditatietrainingen en Yoga Nidra gericht op Herstel, Ontspanning, Balans en Energie.

Op twee locaties in Nuenen geef ik trainingen met mijn eigen bedrijf PLEQ. PLEQ the place to be….yourself.

Voor jou een plek waar je even uit de drukte van alledag kunt stappen en waar je stilte en tijd voor jezelf kunt vinden. Een plek waar warmte, rust, ruimte en aandacht is voor lichaam en geest. Kom weer op adem. Je bent van harte welkom.

Contact

Social Media

Ik geef

  • Ademtraining
  • Meditatie

Mijn opleiding

  • 2019 Masterclass Liquid Breath met Cora Verkuilen
  • 2019 Yoga Nidra door Maaike Chavanu (Swami Satyananda methode)
  • 2018 Ontspannen met jongeren
  • 2018 Transcedente Meditatie
  • 2016 Ademtrainersopleidingsweekend door Cora Verkuilen
  • 2016 Dan Brulé diverse seminars
  • 2015 Pranayama opleiding bij de Blikopener in Tilburg
  • 2014 Meridiaanyoga door Maartje van Hooft Aplomb-yoga, reiki, transforming dialogue, voice dialogue