Trainer

Feige Brink

Feige Brink

Tijdens mijn workshops wil ik je diepgang geven, een eigen ontdekkingstocht in jezelf.

Ik ben. Ik ben moeder, echtgenoot, therapeut, coach, healer, medium, docent, keeperstrainer, hockeycoach en hockeymama. Veel uiteenlopende dingen. Het belangrijkste is dat ik de dingen met veel plezier en passie doe.

Ik doe. In 2004 ben ik begonnen met een studie Paranormale therapie. Een hele stap na jaren in de bouwsector te hebben gewerkt, maar het ging niet meer. De reden was, en daar kwam ik later achter, onder andere mijn hooggevoeligheid. Na mijn studie ben ik begonnen met mijn praktijk. Nu bijna 9 jaar geleden.

Ik krijg uiteenlopende hulpvragen: levensvragen, psychische/emotionele/spirituele klachten en vooral veel fysieke klachten. Verder geef ik les bij Terreel bij de opleiding voor energetisch therapie en verzorg workshops bij YogaTrainer. Ik ben lid van VVET en RBCZ, waardoor cliënten hun behandelen vergoed kunnen krijgen. Ik ben constant in beweging.

Voor jou. Tijdens mijn workshops wil ik je diepgang geven, een eigen ontdekkingstocht in jezelf. Je neemt mee wat jou dient en gaat daar bewust of onbewust mee aan de slag.

Contact

Ik geef

  • Energetische therapie

Mijn opleiding

  • 2018 - EMDR (Traumaverwerking)
  • 2017 - Opleiding Coaching & Angst
  • 2016 - Opleiding Innerchild Healing
  • 2004 - Paranormale therapie