Harm Steenhuijsen - YogaTrainer Eindhoven

Trainer

Harm Steenhuijsen

Harm Steenhuijsen

Ik leer je met andere ogen naar je problemen te kijken.

Ik ben. Trainer, coach, interimmanager en vader van 3 prachtige kinderen, sportief en creatieve duizendpoot.
Ik heb me gespecialiseerd in het begeleiden van personen die meer ruimte willen innemen voor zichzelf in relatie tot partners, collega’s, ouders. Daarbij ga ik met jou op zoek naar antwoord op vragen als: wat past bij mij, wat zijn mijn kernwaarden die ik wil leven, hoe kom ik met mezelf naar buiten, waar zit mijn passie?

Ik doe. Ik leer je met andere ogen naar je problemen te kijken. Hierbij staat de oplossing niet voorop maar bewustwording van je eigen overtuigingen en blokkades die het probleem veroorzaken, in stand houden of een oplossing in de weg staan. Vanuit deze inzichten ontvouwt zich de weg naar mogelijke oplossingen. Een belangrijke stap is het in praktijk brengen van nieuwe inzichten zodat je kan ervaren wat dit voor jou betekent. Zo merk je in de praktijk wat voor jou werkt en wat nog verder onderzocht mag worden.

Coaching

Een coachingstraject omvat een aantal gesprekken, waarbij vooraf duidelijk is waaraan je werken wil. Ik werk oplossingsgericht, systemisch en lichaamsgericht. Gevoel, emotie, ervaring en verstand staan met elkaar in verbinding en hebben ieder hun eigen inbreng in jouw bewustwordingsproces. Een sessie is daardoor nooit hetzelfde.

Workshops en trainingen

Ik verzorg workshops waarin meestal één thema centraal staat, bv. eigen ruimte innemen. In workshops wordt vrijwel altijd gewerkt met systeemopstellingen. Dit is een methode waarbij onbewuste blokkades en/of belemmerende overtuigingen voor de deelnemers zichtbaar gemaakt worden waardoor de weg vrij wordt gemaakt voor nieuwe inzichten en mogelijke oplossingen.

Tandemtrainer

Tandemtrainer brengt je in beweging. Heb je het gevoel dat je niet weet wat je volgende stap zou kunnen zijn? Stap achter op de tandem en ontdek wat je tegenhoudt en hoe je verder wil.
De tandem is een fantastische manier voor mensen die graag alles onder controle willen houden en willen leren om hier wat minder strak mee om te gaan. Daarnaast is het gewoon heerlijk om tijdens een coachingsgesprek lekker in beweging te zijn.

Contact

Social Media

Ik geef

  • Coaching & Consultancy

Mijn opleiding

  • 2018-2019 Familieopstellingen Cursuscentrum de Smederij, Soerendonk
  • 2017- 2019 Docentenopleiding Cursuscentrum de Smederij Soerendonk
  • 2014 – 2017 (Energetische) systeemtherapie Cursuscentrum de Smederij Soerendonk
  • 2013 Trainerscursus “samen staan we sterk” de weg van de elementen. Sociaal weerbaarheidscentrum Eindhoven
  • 2009-2010 Mastercourse Ericksoniaanse therapie en indirecte technieken, Saxion Hogeschool Enschede i.s.m. SOL-team
  • 2008-2009 Mastercourse oplossingsgericht managen en coachen Saxion Hogeschool Enschede i.s.m. Korzybski-instituut
  • 2008 Oplossingsgericht behandelen Korzybski instituut, 4 daagse incompagny-opleiding
  • 2007 Leergang Coachingsvaardigheden Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • 1987-1994 Gezondheidswetenschappen