Jessica Jaspers - YogaTrainer Eindhoven

Trainer

Jessica Jaspers

Jessica Jaspers

Zachte kracht, ben jij al met jezelf in balans?

Ik ben. Creatief, veelzijdig, spontaan en wil graag creëren, van schilderijen tot jurkjes, niets is te gek. Als ik mijn creatieve kant kan uiten ben ik gelukkig. Pippie’s uitspraak is ook mijn favoriete:”Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!” Ik vind het vooral belangrijk om alles met gevoel en passie te doen. Verder vind ik het te gek om te ontdekken wat de interactie met andere mensen mij vertelt in bepaalde situaties, waarom triggert mij iets en wat kan en wil ik daarmee?

Ik doe. In 2015 na een burn-out ontdekte ik yoga en kwam terecht bij Yogatrainer, het voelde meteen als een soort van thuiskomen. Al snel voelde ik wat yoga voor me doet, het gaat niet alleen om de flexibiliteit maar vooral om mezelf leren kennen, wie ben ik, wat doe ik, waar ligt mijn uitdaging en waarom? Te gek hoe mijn fysieke lichaam me helpt om ook mentaal mijn grenzen te ontdekken, het geeft me rust en het zorgt dat ik me focus op mezelf. Sinds 2016 werk ik voor Yogatrainer als Studio Assistent. In 2017 heb ik   een opleiding tot  PowerYoga- docent gedaan en in 2019 nog een Restorative Yoga Teacher Training. Ik geef meerdere lessen per week.  Verder rond ik dit jaar de opleiding tot energetisch (systeem) therapeut af,  veelzijdig dus.

Voor jou. Ik zorg voor de thee, koekjes met E-nrs, de bloemen, de planten alles met zorg voor een fijne sfeer in de studio. Verder mag je me bellen, mailen of aanspreken als je me in de studio tegenkomt met al je vragen over yoga, je abonnement, de lessen enz.
Als ik les geef combineer ik mijn voorbereiding met mijn systemisch inzicht. Daardoor is mijn les iedere keer weer anders, passend bij mijn creatieve geest. En verder ik ben er voor jou maar wat ik nog belangrijker vind, jij bent er vooral voor jezelf. En iets wat ik ook graag benoem…Yoga mag met een lach 😉

Ik geef

  • Poweryoga
  • Restorative Yoga
  • Yin Yang Yoga

Mijn opleiding