Trainer

Jessica Jaspers

Jessica Jaspers

Als ik les geef vertrouw ik volledig op mijn gevoel en laat ik alles ontstaan

Ik ben. Creatief, veelzijdig, spontaan en wil graag creëren, van schilderijen tot jurkjes niets is te gek. Als ik mijn creatieve kant kan uiten ben ik gelukkig. Mijn favoriete uitspraak is, ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan! Ik vind het vooral belangrijk om alles met gevoel en passie te doen. Verder vind ik het te gek om te ontdekken wat de interactie met andere mensen je over jezelf te zeggen kan hebben zeker in bepaalde situaties, waarom tiggert mij iets en wat kan en wil ik daarmee?

Ik doe. In 2015 na een burn-out ontdekte ik yoga en kwam terecht bij YogaTrainer, het voelde meteen als een soort van thuiskomen. Al snel voelde ik wat yoga voor me doet, het gaat niet alleen om de flexibiliteit maar vooral om mezelf leren kennen, wie ben ik, wat doe ik, waar ligt mijn uitdaging en waarom? Te gek hoe je fysieke lijf je helpt om ook mentaal je grenzen te ontdekken, het geeft me rust en het zorgt dat ik me focus op mezelf. In 2016 verloor ik mijn baan, herontdekte ik mijn tijdelijk onderdrukte creatieve kant, timmerde voor mezelf een balkon lounge-set in elkaar waarna Cora me op haar balkon uitnodigde om voor haar ook zo’n mooie bank te maken. Die bank is er nooit gekomen… wat er wel uit voort kwam, mijn job als Studiomanager. Ondertussen heb ik een opleiding Power Yoga gedaan, vooral voor mezelf en om nog beter de vragen die ik over yoga krijg te kunnen beantwoorden. Nu is de tijd gekomen ook les te geven. Verder volg ik op dit moment een opleiding tot energetisch (systeem) therapeut, werk ik ook nog in een café, schilder ik en maak ik jurkjes… zoals ik al eerder schreef veelzijdig.

Voor jou. Ik zorg voor de thee, koekjes met E-nrs, de bloemen, de planten alles met zorg voor een fijne sfeer in de studio. Verder mag je me bellen, mailen of aanspreken als je me in de studio tegenkomt met al je vragen over yoga, je abonnement, de lessen enz.
Als ik les geef vertrouw ik volledig op mijn gevoel en laat ik alles ontstaan, ik bekijk en voel wat de energie en de groep me die dag brengt, daardoor is mijn les iedere keer weer anders, passend bij mijn creatieve geest. En verder ik ben er voor jou maar wat ik nog belangrijker vind, jij bent er vooral voor jezelf. En iets wat ik ook graag benoem…Yoga mag met een lach 😉

Ik geef

  • Poweryoga
  • Yin Yang Yoga

Mijn opleiding