Manuela Blanco - YogaTrainer Eindhoven

Trainer

Manuela Blanco

Manuela Blanco

Voor jou; wil graag dat je veilig voelt en dat je jezelf kan overgeven in alles wat in jou voorbij komt tijdens een ademtraining. Dat je jezelf  kunt omarmen in alles wat er komt en al is.

Ik ben: Manuela spontaan, direct, open en gezellig. Ik hou yoga, lezen, wandelen een goede film en een heerlijke cappuccino.

Ik doe: 14 jaar geleden is mijn passie voor yoga begonnen. Ik had meer rust in mijn hoofd en lichaam nodig en het advies was yoga. Door yoga ben ik in contact gekomen met pranayama en na de eerste keer was ik meteen verkocht. Ik volgde workshops bij Mariloe van Hoek en tijdens yoga retraites groeide het enthousiasme wat adem voor je kan doen. Na diverse workshops bij de yogatrainer o.a. masterclass The Liquid Breath en een workshop met David Keller heb ik dit jaar de opleiding tot ademcoach afgerond. Sinds februari hebben jullie mij al zien assisteren op dinsdagavond bij The Liquid Breath. Voor mij is de adem alles omvattend het opent je lichaam en geest, geeft je inzichten en geeft je rust in stressvolle situaties. En het fijne is ik heb mijn adem altijd bij me.

Contact

Ik geef

  • Ademtraining

Mijn opleiding

  • David Keller Practice en Teach Pranayama – 2018
  • Masterclass The Liquid Breath, Cora Verkuilen Yogatrainer - 2019
  • Ademcoach opleiding Herleva, Heleen Ytsma – 2019
  • Buyteco, B-mind – 2019