Nicole van Kempen - YogaTrainer Eindhoven

Trainer

Nicole van Kempen

Nicole van Kempen

NOURISH, SHARE, INSPIRE….

Ik ben. Gek op katten en planten, leergierig, best wel heel erg perfectionistisch & ‘down to earth’. Ik ben niet zo van het ‘zweverige’ en maak de kennis van Yoga & Ayurveda graag laagdrempelig & toegankelijk. Door het schrijven van artikelen (o.a voor Holistik.nl), het geven van yogalessen, het organiseren van workshops, het hosten van retreats & in 1-op-1 consults vanuit mijn bedrijfje BY VEDA.

Ik doe. Altijd veel te veel, alles door elkaar en met veel enthousiasme. Yoga helpt me om even af te remmen en rust te krijgen in mijn soms chaotische hoofd. Om meer kracht te ontwikkelen, maar ook om lief te zijn voor mijn lijf en te luisteren naar mijn grenzen. Yoga kwam in 2014 op mijn pad vlak nadat ik een healthy food concept startte (Onder de Leidingstraat) en ik dag en nacht aan het werk was. Yoga was mijn redding, de reden dat ik staande bleef in alle hectiek. Liefde op het eerste gezicht en die liefde bleef groeien.

Vier jaar later combineerde ik mijn passies food & yoga met mijn interesse in een healthy lifestyle en startte ik met een 4 jarige HBO opleiding Ayurveda. Ayurveda is het ‘zusje’ van yoga en letterlijk vertaald de ‘kennis van het leven’. Een holistische aanpak die mensen helpt balans te vinden en gezond te blijven, waarin de connectie tussen je body, mind & soul centraal staat, maar ook naar de verbinding met de wereld om je heen. In de zomer van 2019 volgde ik een yoga teacher opleiding in het paradijselijke Bali. En nu? Nu mag ik mijn liefde voor yoga & ayurveda delen met jou!

Voor jou. ik wil je inspireren om in kleine stapjes steeds een beetje healthier & happier te worden. Je leren het zelfhelende vermogen van je lichaam te ondersteunen en naar de signalen van je lijf te luisteren. Je uitdagen en tegelijkertijd helpen je balans te vinden in de wereld die continue in verandering is. Je laten zien hoe je kan leven in tune met de natuur & haar ritmes en hoe je daar je yogapractise op aan kan passen. Ik geef je daarbij een creatieve flow en uitdagende poses afgewisseld met een fijne portie ontspanning. It’s all about balance!

Contact

Social Media

Ik geef

  • Poweryoga
  • Vinyasa Yoga
  • Yin Yang Yoga

Mijn opleiding

  • 2018 HBO opleiding Ayurveda Practitioner (1e jaar)
  • 2019 Yoga Teacher Training East + West (200HR)
  • 2019 Creative sequencing met Daphne Koken (50 HR)