Patricia van Kessel - YogaTrainer Eindhoven

Trainer

Patricia van Kessel

Patricia van Kessel

Zoals we ademen, zo leven we. Ik gun jou méér Adem en méér Leven!

Ik ben. Hallo! Mijn naam is Patricia van Kessel, geboren in Culemborg. Sinds enige jaren ben ik – na 20 jaar in Zuid-Europa te hebben gewoond- terug in Nederland. Met mijn 2 dochters woon ik in het Brabantse dorp Lierop. Hier geniet ik van de rust, het bos en mijn moestuin.

Ik doe. Ik ben werkzaam in het buitenlands vastgoed en als ademcoach bij YogaTrainer. Enkele jaren geleden kwam ik via de kinderyogajuf van mijn kinderen in contact met Ademtraining. Dit was life changing voor mij. Ik kon weer contact maken met mijn lichaam en mijn gevoel. Alle emoties kwamen voorbij en ik kon bevroren delen in mezelf ontdooien. Ik voelde me energiek, enthousiast en bruiste van de energie. Ook ervaarde ik meer focus en voelde me superkrachtig. Niet alleen tijdens de sessie, maar gewoon in het dagelijks leven. Wát een ruimte! Ik dacht: dit moet de hele wereld weten en ik voelde ook duidelijk dat dit niet voor niets op mijn pas was gekomen. Dus volgde ik verschillende trainingen en de opleiding tot Ademcoach bij Herleva Coaching van Heleen Ytsma. Zij werkt met technieken gebaseerd op: De Verbonden Adem, Wim Hof (The Iceman) en Hartcoherentie.

Voor jou. Zoals we ademen, zo leven we. Veel mensen ademen veel te hoog of te oppervlakkig. Door specifieke ademtechnieken vergroten we onze ademcapaciteit. We gaan in een veilige groep op reis: een reis van het hoofd naar het hart. We ademen vooral richting de onderbuik om zo weer te mogen voelen en ik werk ook met acupressuurpunten om zo de bevroren delen in jezelf weer te mogen laten ontdooien. Intuïtief werk ik met mijn handen en kristallen die helpen bij de healing van jezelf en je hogere bewustzijn. Ik geef zowel groepssessies als individuele sessies binnen YogaTrainer. Tevens geef ik met volle maan een Healing Breath Circle in Lierop in een prachtige Yurt in de natuur. Ik nodig je uit om in een veilige bedding kennis te komen maken met de Magische kracht van de Adem. Ik gun jou méér Adem en méér Leven!

Contact

06-15133321

Ik geef

  • Ademtraining

Mijn opleiding

  • 2017 - Opleiding Ademcoach bij Herleva Coaching door Heleen Ytsma
  • 2016 - Ademtrainersopleidingsweekend met Cora Verkuilen
  • 2014-2016 - Assistent Ademtrainingen van Cora als Ademcoach in Opleiding
  • 2011 - 2018 Wekelijkse Ademtraingen bij YogaTrainer ontvangen