fbpx

Trainer

Paul Jansen

Paul Jansen

Zweten mag, lief blijven voor jezelf 'moet'

Ik ben. Grenzen en weerstand opzoeken, fysiek en mentaal, om jezelf te observeren en hier wijzer, krachtiger en stralender uit te komen. Wars van clichés en dingen doen omdat je dat altijd zo doet. Introvert, maar treed (bijna) altijd blij naar buiten. Ik word gelukkig van mensen prikkelen, verrassen en anders naar zaken te laten kijken.

Ik doe. Via een training Mindfulness, alweer 9 jaar geleden, kwam ik voor het eerst echt in contact met yoga. Het greep me meteen en liet me niet meer los. Allereerst vanwege de fysieke sensaties en de innerlijke rust die het me bracht. Nu… alweer jaren later, is het een noodzaak, gedachtengoed en levensstijl die bij me hoort. De zelfobservatie, empowerment op vele vlakken en bewustzijnsverhoging raken me iedere keer weer en deel ik graag met anderen.

Naast mijn trainingen, ben ik tevens werkzaam als pedagoog op een woonbegeleidingsproject voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is mooi om te zien hoe mijn vaardigheden binnen de yoga ook van pas komen in het begeleiden van anderen. 5 minuten met iemand gaan zitten om even op adem te komen of een korte stretch van je armen en schouders kan al zoveel verschil maken.

Voor jou. Mijn lessen zijn allereerst gericht op het zoeken naar jouw eigen grenzen en weerstand. Altijd op zoek naar die fysieke en mentale grens, maar wel met zachtheid en respect voor jezelf. Zweten mag, lief blijven voor jezelf ‘moet’.
Met aandacht voor je adem, je lijf en je gedachten, krijg je tijdens mijn lessen de gelegenheid om alle hoeken van je lijf en leden te observeren, op zoek naar ruimte, lucht en acceptatie.

Ik geef

  • Poweryoga
  • Vinyasa Yoga

Mijn opleiding

  • Yoga Teacher Training (200 uur)
  • Ashtanga en Vinyasa Flow Yoga
  • Sampoorna Yoga