Trainer

Renee Klaassen

Renee Klaassen

Neem jij de liefdevolle gok: uit je hoofd, in je lijf?

Ik ben. Vrij… Vrijheid, ruimte om te mogen voelen, te mogen denken, te mogen zijn. Dichtbij mezelf, mijn hart, mijn waarheid. Met vertrouwen in en op het leven.

Ik doe. Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. In het begin deed ik vooral poweryoga, totdat ik besloot eens een yin les te volgen. Wat was dat fijn; zo rustig en ontspannen. Ook na de les: ontspanning in mijn lichaam en stilte in mijn hoofd. Toen ik wat vaker yin yoga lessen volgde, merkte ik dat yin yoga niet altijd ‘lekker ontspannen’ is. Soms is het erg intens, fysiek of emotioneel. Daar ligt voor mij nu net de grootste uitdaging: zijn met wat er is, ook als dat intens is of ongemakkelijk voelt. Voelen, bewust worden en toelaten. Uit ervaring weet ik dat vechten tegen wat is, de strijd alleen maar groter maakt. Wat dat betreft is yoga voor mij echt een spiegel.

Voor jou. Onderzoeken, voelen en bewustwording. In zachtheid, zonder oordeel, onderzoeken wat er gebeurt met jou, in je lichaam, in je gedachten, in je gevoelens, tijdens en na houdingen.

Voelen waar jij vasthoudt en waar jij zachter mag zijn, wat jouw grenzen zijn. Neem jij de liefdevolle gok: uit je hoofd, in je lijf?

Renee Klaassen - YogaTrainer Eindhoven

Social Media

Ik geef

  • Yin Yoga

Mijn opleiding

  • Diverse workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energiewerk en non-dualiteit
  • 2017-heden - Thaise Yoga Massage, Thai Dee
  • 2017 - Reiki graad I
  • 2017 - Anatomy & Yin Yoga Teacher Training I, Yogatreat
  • 2016 - Intuïtieve ontwikkeling, Mens&Intuïtie