Trainer

Vanessa Martens

Vanessa Martens

Yoga gaat voor mij over (leren) écht contact maken en het voelen van je lichaam.

Ik ben. passievol, enthousiast, invoelend en ik verbind. Ik ben een open boek en sensitief gevoelig. Ik leef vanuit mijn hart en leef mijn leven ten volste. Ik observeer, luister en creëer graag.

Ik doe. Yoga heeft mij mijn levensenergie en lichaamsenergie ‘terug gegeven’. Yoga is voor mij niet strak en perfect in houdingen staan. Yoga gaat voor mij over (leren) écht contact maken en het voelen van je lichaam. Meer bewust worden wat jouw lichaam jou vertelt. Voelen dat je lichaam en geest flexibeler is dan je zelf voor mogelijk acht.

Voor jou. Een herstelyoga les om jou uit te nodigen om meer bewust te worden van je lichaam en geest. Om te leren hoe het is om in de vertraging te gaan met jezelf en te ervaren hoe dat voor je voelt en wat het je brengt. Ervaren dat er altijd mogelijkheden zijn.

Ik geef

  • Herstel Yoga

Mijn opleiding

  • 2009 - 2001 Reading & Healing opleiding bij Centrum voor Leven & Intuitie in Utrecht (incl. vele themacursussen als Leven & Dood, Angst & Controle, Liefde & Genegenheid, Moeder & Dochter, vrouwenenergie).
  • 2012 - 2015 Dru Yoga Teacher opleiding in Arnhem
  • 2014 - 2017 Meditation & Neuroscience Dr Joe Dispenza (Breaking the habit of being your self, making the mind matter, you are the placebo in Nederland, Duitsland, Zwitserland en USA.
  • 2017 - 2018 Leerweg Kunst van het opstellen (familieopstellingen)