Liquid Breath Awakening met Cora - YogaTrainer Eindhoven

Workshops en trainingen

vrijdag 1 november 2019

Liquid Breath Awakening met Cora

Ken jij de Liquid Breath® Ademmethode al? Dan is het nu tijd voor een avond verwennerij! Quality time voor jezelf.

De Liquid Breath® Awakening met ontwikkelaar Cora Verkuilen, geassisteerd door Harm Steenhuijsen is een ‘zintuigensensatie’. Ademwerk, volgens de unieke methode van GIFT, ontwikkeld door Cora. De Liquid Breath® is een ervaring. Deze gaat voorbij technieken en vér voorbij het ‘doen’. Je gaat ‘laten’. En ‘toelaten’. Liquid Breath is een praktische methode, waarbij je gronding een belangrijk onderdeel is. Iedereen kan het en het werkt (tot nu toe) voor en bij iedereen.

De Liquid Breath® Ademmethode is een gechannelde methode, die doorkwam na haar ervaring met alleen maar mannelijke ademtrainers, die veelal naar manifestatie en kracht ademen, via vooral veel en hard ademen en ‘hard werken’. De Liquid Breath daarentegen, ontstaat vanuit het ontvangen van je adem en is heel simpel, je hoeft niets te kunnen en iedereen kan het leren. Meer hierover lees je hier: https://www.yogatrainer.nl/ademtraining/liquid-breath/

Cora zal deze ademsessie voorgaan in stem, uitleg, begeleiding, zang, prikkelen van de zintuigen, via geuren, klank en touch. Zij doet dit samen met de co-trainers, die jou begeleiden om je dieper te ontspannen, je helpen fysieke spanning los te laten.

Liquid Breath halveert je stress
Liquid Breath® ruimt je stress op en geeft ruimte. We weten al langer dat stress de oorzaak vormt van 90 % van alle ziektes. Fysiek gezien bestaat stress uit opgehoopte blokkades en afvalstoffen in je cellen (CO2). Hierdoor is er simpelweg minder plaats in de cellen om vitale zuurstof (O2) te kunnen ontvangen. Met de kracht en diepte van de adem kun je 80 % van die afvalstoffen in je cellen zèlf opruimen!

Liquid Breath verdubbelt je ademruimte
Waarom wordt de adem als bron van vitaliteit en gezondheid dan (nog) zo onderschat? In ons normale dagritme, wijst wetenschappelijk onderzoek uit, dat wij gemiddeld maar 30 % van onze longcapaciteit benutten! Als je je onbewuste adem bewust leert besturen, kun je ineens moeiteloos 60-70 % van je longcapaciteit gebruiken om te ademen. Dat is niet moeilijk. Iedereen kan het. Je hebt het simpelweg nog niet eerder gedaan. Zo kun je dus in één dagdeel een ‘life changing’ ervaring opdoen, door je ademcapaciteit te verdubbelen. Life changing, omdat je lichaam via de adem ineens diepliggende toxines en ballast kan loslaten. Dat maakt dat je je lichter, sterker, gezonder, krachtig en meer gefocust kunt voelen. Je stress zal halveren en je energie verdubbelen!

You can always relax more!
Deze basisovertuiging ligt ten grondslag aan de wekelijkse Ademtraining en de workshops Breath Awakening, waarmee Cora Verkuilen al jaren door het land reist. Via je ademhaling leert zij je lichaam dieper te verkennen en dieper te ontspannen. Zo laat ballast jou los (in plaats van andersom) en kun je jezelf op het diepste niveau ‘wakker schudden’. Een onvergetelijke ervaring.

Cora is een van de ‘adempioniers’ van Nederland en traint sinds 2011 met Worldbreathmaster Dan Brulé. Ook heeft zij veel ervaring met de Wim Hof Method-methode en beoefent deze elke dag. Zij reisde in 2013 al met Wim Hof, de Iceman, naar Polen voor adem- en koudetraining. Sinds 2012 staat er wekelijks meerdere malen ademtraining op het programma van Yogatrainer. Je zult ontdekken dat je adem ‘the Key to Consciousness’ is. Altijd!

Voor wie is zo’n sessie geschikt?
Voor iedereen, die open staat voor een heel bijzondere ervaring. Ervaring met meditatie, yoga of ademwerk is niet nodig. Een open mind wel! Als je hartklachten, -aandoeningen, een drugsverleden of psychiatrische klachten hebt, is Ademtraining wel, maar deze groepssessie niet geschikt. Dan heb je meer persoonlijke begeleiding nodig.

Morgen zelf aan de slag
Binnen twee dagen na een training ontvang je een handout met een aantal ademoefeningen voor thuis, muziek en andere interessante links.

Trainer

Cora Verkuilen

Ik ben. Leven vanuit mijn hart. Dat doe ik, elke dag meer. Ik wist het vroeger al: werken en studeren, het kán en mag leuk zijn! Mijn missie is ‘Expanding Awareness’. Mijn werk is pittig. Verdiepend. Confronterend. Not for Sissies.