BREATH EXPERIENCE - OVERVLOED - YogaTrainer Eindhoven

Workshops en trainingen

BREATH EXPERIENCE – OVERVLOED

zaterdag 5 september 2020

BREATH EXPERIENCE – OVERVLOED

OVERVLOED – JE HEBT INVLOED
Weet jij (nog) hoe het voelt om je fantastisch goed te voelen? Dankbaar, relaxed, in je flow en dat alles stroomt in overvloed en dat alles goed is, precies zoals het is? Je werk, je relatie, je geld, je hele leven?

Dankbaarheid en geluk zitten natuurlijk in momenten. We kunnen zelf meer momenten van geluk, overvloed en plezier creëren. Ook in pittige tijden zoals nu. En we hebben daar nog veel meer invloed op dan je misschien wel denkt. Dat is in elk geval wat ik weet en hoe ik leef. En jij kan dat ook.

Deze middag gaat over het structureel uitnodigen en creëren van meer voorspoed en geluksmomenten, (dieper en beter) leren ontvangen, ‘hogere’ gedachten uitnodigen, betere relaties creëren, je gezondheid verbeteren, meer liefdevolle gevoelens naar jezelf ervaren, een leukere baan bestellen. Kortom overvloed creëren!

Voel jij vaker een tekort? In je gezondheid, relaties, financiën, werk?

 • Je zou wel wat fitter willen zijn,
 • je zou wel van baan willen veranderen,
 • je zou financieel meer rust willen,
 • je zou een leuke relatie willen hebben,
 • je zou wat meer zelfvertrouwen willen hebben
 • je zoekt nieuwe richting in je leven..

Maar… Iets zit er vast, iets voelt als ‘tekort’ en iets belemmert jou om die stap te zetten. Angst, onzekerheid, geld, tijd (prioriteit) of andere belemmeringen (belemmerende overtuigingen). Je weet dat het kan, maar je weet niet hoe. Het lukt je zelf niet. Nog niet, noem ik het. Want… Vandaag gaan we daar een drastische positieve verandering in aanbrengen. Nou ‘we’? Jij! En ik ga je daarin voor. Om een dikke ‘JA’ te geven aan jezelf en een stap te zetten. Ook zonder duidelijke intentie ben je meer dan welkom!

Overvloed door invloed
Je kunt invloed uitoefenen op je overvloed. Overvloed ontstaat als je uit je tekort denken komt. Je staat op het punt deel te nemen aan een krachtige doorbraaktraining voor meer FLOW in je leven, om je te verbinden met overvloed. “SUPERABUNDANCE” is my middle name! En jij kunt het ook ervaren en leren. En het is veel gemakkelijker dan je denkt. Het gaat om overgave. Kom jij je (meer) overgeven?

Voor wie?
Voor iedereen. En speciaal voor jou als je ergens in vast zit en nu écht de knop om wilt zetten. We gaan werken met diverse instrumenten. Een nieuwsgierige open mind is belangrijk. Ik ga je verrassen. Ik ga je verleiden. Ik ga je uitdagen. En ik ga je verwennen. En jij mag je een middag onderdompelen. 

Als je denkt dat je in één middag never nooit zo’n grote verandering kan genereren, kom dan zeker je geld en jouw en mijn tijd niet verspillen en verdoen. 😉 Als je weet dat het kan, alleen nog niet weet ‘hoe’ en op zoek bent naar informatie, inspiratie & tools ‘hoe’ dat te gaan doen, kom dan zeker!

Hoe dan?
Ik ga je eerst mentaal aanspreken door uitleg te geven vanuit mijn kennis, achtergrond en expertise, omdat ik al 20 jaar bezig ben om mijn leven, gezondheid en energie te managen en te meesteren. Ik vertel je meer over bijvoorbeeld:

 • de energetische frequentie van emoties en gevoelens,
 • over je mindset,
 • over ademwerk om je frequentie te verhogen en je systeem een upgrade te geven,
 • over projecties terugnemen en verantwoordelijkheid
 • en misschien ook wat over je ‘inner child’.

Dan gaan we zelf oefeningen doen, technieken leren, vervolgens gaan we via de door mij ontwikkelde ademmethode Liquid Breath® alle harde stukken in onszelf laten smelten. We gaan dit voelen en ervaren. Want voelen is weten.

Deze dag is het begin
Natuurlijk. Door één middag iets of alles anders te doen, ben je er nog niet. Je kunt wel een Kickstart maken, ouwe shit achterlaten, belemmerende overtuigingen gedag zeggen, een nieuwe mindset creëren, je lichaam, mindset en ziel voorbereiden en jezelf met een finale boost vol vertrouwen naar huis laten vliegen.

Tips & Tricks
Tijdens de dag ont-wikkel je zelf een praktische tips, die je thuis kunt gebruiken. Na de training ontvang je nog een e-mail met de technieken en ervaringen, tips en tricks om je te boosten!

Trainer

Cora Verkuilen

Ik ben. Leven vanuit mijn hart. Dat doe ik, elke dag meer. Ik wist het vroeger al: werken en studeren, het kán en mag leuk zijn! Mijn missie is ‘Expanding Awareness’. Mijn werk is pittig. Verdiepend. Confronterend. Not for Sissies.