Workshops en trainingen

Introductiecursus Mediteren met Marielle

maandag 13 januari 2020

Introductiecursus Mediteren met Marielle

Leren mediteren is leuk!

Ben je geïnteresseerd in meditatie en mindfulness en wil je ervaren wat het is en hoe het werkt? Dan is deze starterscursus van 5 x een uur iets voor jou. Je leert de basis van meditatie vanuit de stroming van Kundalini Yoga en Mindfulness en wordt hierin deskundig begeleid door Marielle.

Iedere week geeft Marielle eerst een korte introductie en dan ga je samen mediteren. Je neemt ook een meditatie mee naar huis als uitnodiging om thuis routine in meditatie op te bouwen.

Meditatie helpt je om uit je hoofd, in je hart en lichaam te komen. In deze cursus ervaar je de kracht van meditatie en maak je meteen kennis met de kracht van samen mediteren.

Ik, Mariëlle Bijker, ben opgeleid in de Kundalini Yoga en Meditatie en ik geef wekelijks les bij Yogatrainer. Yoga en Meditatie heb ik meer dan 15 jaar in mijn hart gesloten en ik blijf mijn ervaring verdiepen.
Na de basisopleiding Kundalini yoga, level 1 (2008/2009) heb ik verschillende trainingen (level 2) met titels als; ‘Bewust communiceren’, ‘Vitaliteit en stress’, ‘Mind en Meditation’, ‘Authentieke relaties’ gevolgd.

Trainer

Mariëlle Bijker

Ik ben. Mariëlle Bijker, yoga en ik zijn een match. In 2005 ging ik naar mijn eerste Kundalini yogales en gevoelsmatig was er meteen een klik. Een jaar later tijdens het yogafestival in Frankrijk vielen de puzzelstukjes echt in elkaar.