Liquid Breath® Awakening met Cora - YogaTrainer Eindhoven

Events en trainingen

woensdag 6 oktober 2021
Relax More

Liquid Breath® Awakening met Cora

Liquid Breath® als medicijn
Waarom wordt de adem als bron van vitaliteit en gezondheid dan (nog) zo onderschat? In ons normale dagritme, wijst wetenschappelijk onderzoek uit, dat wij gemiddeld maar 30 % van onze longcapaciteit benutten! Als je je onbewuste adem bewust leert besturen, kun je ineens moeiteloos 60-70 % van je longcapaciteit gebruiken om te ademen. Dat is niet moeilijk. Iedereen kan het. Je hebt het simpelweg nog niet eerder gedaan.

Liquid Breath® ruimt allereerst je stress op
Liquid Breath® ruimt je stress op en geeft ruimte. We weten al langer dat stress de oorzaak vormt van 90 % van alle ziektes. Met de kracht en diepte van de adem kun je 80 % van die afvalstoffen in je cellen zèlf opruimen!

Een zintuigensensatie. Dat is Liquid Breath® met creator en Adem Expert Cora Verkuilen. Ademwerk, volgens de unieke methode van The GIFT ( Grounding, Intentions, 5 Freedombreathings, Trance state), ontwikkeld door Cora. Liquid Breath® gaat voorbij technieken en vér voorbij het ‘doen’. Je gaat ‘laten’. En ‘toelaten’. Liquid Breath is een praktische methode, waarbij je gronding een belangrijk onderdeel is.

You can always relax more!
Deze basisovertuiging ligt ten grondslag aan de wekelijkse Ademtraining en de workshops Breath Awakening®, waarmee Cora Verkuilen al jaren door het land en over de wereld reist. Via je ademhaling leert zij je in de eerste plaats je lichaam dieper te verkennen en dieper te ontspannen. Zo laat ballast jou los (in plaats van andersom) en kun je jezelf op het diepste niveau ‘wakker schudden’. Een onvergetelijke ervaring.

Voor wie is deze sessie geschikt?
Voor bijna iedereen. Ervaring is niet nodig. Als je hartklachten, -aandoeningen, een drugsverleden of psychiatrische klachten hebt, is Ademtraining wel, maar deze groepssessie niet geschikt. Dan heb je meer persoonlijke begeleiding nodig.

Andere workshops in deze serie

Relax More
vrijdag 23 juli 2021
Restorative (herstellende) yoga is een zeer weldadige en soms onderschatte stijl van yoga. Met behulp van kussens, dekens, blokken, ……
Relax More
vrijdag 20 augustus 2021
Restorative (herstellende) yoga is een zeer weldadige en soms onderschatte stijl van yoga. Met behulp van kussens, dekens, blokken, ……
Relax More
woensdag 8 september 2021
Liquid Breath® als medicijn Waarom wordt de adem als bron van vitaliteit en gezondheid dan (nog) zo onderschat? In ons…

Trainer

Cora Verkuilen

Ik ben. Elke dag meer. Mijn missie is ‘Expanding Awareness’. Mijn werk en ik zijn pittig. Verdiepend. Confronterend. Not for Sissies. Maar altijd veilig, speels, bewust en gegrond. Ik zie je. Ik doe. Voor de eeuwwisseling ontdekte ik Hatha Yoga