Workshops en reizen

Mantra & Yin Workshop met Hilde en Nicolle

vrijdag 8 februari 2019

Mantra & Yin Workshop met Hilde en Nicolle

Ben jij klaar voor deze magical ride?
Wij wel! Zeker na de vorige editie. Wow. Dit is dé workshop waarbij wij, Hilde & Nicolle, onze passies en specialisaties in één unieke avond samenvoegen en met jou delen.

Samen mantra’s zingen is pure magic!
Als je ooit in de lessen van Hilde bent geweest, dan heb je haar stem en zang mogen ervaren. Naast dat ze een kundige Yoga docent is, stroomt haar hart over van muziek. Hilde begeleidt je tijdens deze workshop met haar stem en gitaar. Je leert heilige mantra’s en de betekenis er achter. Je krijgt de teksten zodat je mee kan zingen. In een groep de mantra’s laten ontstaan is enorm krachtig. Je mag ook je ogen sluiten, luisteren en rondhangen in het klankbad om je heen.

Ontspannen met Yin Yoga
Na het zingen van de Mantra’s ga je de stilte in. Nicolle is gepassioneerd met yoga bezig en weet de kracht van yin yoga als geen ander te delen. Zij begeleidt je met aandacht en zachtheid, zodat jij mag verstillen en loslaten. Je blijft 3 tot 8 minuten in een Yin houding, geheel ontspannen. Zo stimuleer je jouw bindweefsel met zachte en lange stretches, twists en soms compressie. Daarna voel je het effect van de houding na. Wij helpen je met aanpassingen of raken je aan waardoor jij nog dieper ontspant.

Naar binnen keren in de Winter
In de winter is het tijd om naar binnen te keren. Te luisteren naar jouw innerlijk weten. Doordat je de Nier en Blaasmeridiaan stimuleert tijdens de Yin Yoga, ruim je blokkades op en kan alles weer stromen. De stem van Nicolle neemt je mee in jouw Yin Yoga reis terwijl de muziek van Hilde je omarmt. Samen brengen we jou naar de kracht van zachtheid.

Gaan wij je zien? We ontvangen je met open armen! Je hebt geen yoga ervaring nodig voor deze workshop. Iedereen is welkom. Mis deze unieke avond niet en boek tijdig jouw plek.

Trainers

Nicolle van Bakel

Ik ben. Een energiebom en rust. De Yang en de Yin. Maar boven alles, een mens. Net als jij. Ik houd van kleuren buiten de lijntjes. Ontdekken en groeien. Ik doe. Ik yoga en verbeter websites. Twee jobs. Maar yoga

Hilde Van der Heijden

Ik ben. Hilde, en ik breng in de studio de dingen bij elkaar die mij fascineren en plezier geven: het lichaam, de adem, de menselijke geest met al zijn complexiteiten, muziek. Zingen doe ik meestal in de lessen tijdens de