Workshops en reizen

vrijdag 11 januari 2019

MASTERCLASS (2 DAGEN) – THE LIQUID BREATH

De adem is de meest krachtige ‘gamechanger’, die ik ken. Na 8 jaar dagelijkse practice, ervaar ik dat de de diepste diepte voor mij zit in ‘de ontvangende adem’. In het zachte, vrouwelijke deel ervan. Het diepe openen, dat ver voorbij ademtechnieken gaat. Het is voor mij pure ‘magie’ van de adem. Een gevoel van ‘vloeibaarheid’, niet te beschrijven, dus daar houd ik nu ook mee op.

De meeste ademstromingen benadrukken het mannelijke aspect. Jezelf boosten, manifesteren, je lichaam versterken, je mindset en fysieke lichaam krachtiger maken en gezonder. Super belangrijk natuurlijk en ik profiteer hier zelf al jaren van. Next level breathing voor mijzelf is de subtiliteit van de adem te ontdekken. Die ervaar ik in de zachtheid en in de diepte. Ver voorbij technieken. Ver voorbij het DOEN. Je komt in je I-AM presence, in je essentie.

Tijdens deze Masterclass, leer ik jou – al bekend met het ademwerk, werkzaam als bijv ademcoach, trainer, psycholoog, yogadocent, masseuse etc- hiermee leren werken. Voelen is weten. De training vindt plaats op twee vrijdagen en ik gebruik tools als: adem, yoga, zachte beweging tijdens adem, klank, geur, beweging, contactoefeningen, partner adem, meditatie, energiewerk, intentie, channeling en wat zich aandient.

Tijdens deze training leer je hoe je je ademkracht kunt inzetten om meer zachtheid, essentie, gezondheid en geluk te ervaren. Je leert minimaal 5 basistechnieken om je zachte ademkracht te verdiepen, Het klopt. Iedereen kan ademen. Tijdens deze training leer je ‘Conscious Liquid Breathing’. Kom uit je hoofd en in je lijf.

Over Ademwerk
Ademwerk is dé meest effectieve en doelgerichte manier om je lichaam te ontladen van stress, spanning, pijn en ongemak. En omdat het direct zo fysiek merkbaar is, is er niks zweverigs aan. Je adem kun je -als enige systeem in je lichaam- zowel onbewust als bewust inzetten. Je gebruikt maar 30 % van je ademcapaciteit. Ademen is een kunst! Bewust ademen. Je hele longinhoud leren gebruiken. Je lichaam leren meesteren en leren een volledige diepe open zachte vrije ademhaling te ervaren.

Trainer

Cora Verkuilen

Ik ben. Leven vanuit mijn hart. Dat doe ik, elke dag meer. Ik wist het vroeger al: werken en studeren, het kán en mag leuk zijn! Mijn missie is ‘Expanding Awareness’. Mijn werk is pittig. Verdiepend. Confronterend. Not for Sissies.