fbpx

Workshops en reizen

woensdag 12 juni 2019

MASTERCLASS (2 DGN) – LIQUID BREATH

Deze training (Level 1) leert je de basis van het geven en ontvangen van een sessie Liquid Breath en vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 juni.

 

Cora Verkuilen, eigenaar Yogatrainer en ‘doorgeefluik’ Liquid Breath ®: “Liquid Breath ® is een zachte ademmethode op basis van het principe GIFT. Het is een gechannelde ademmethode, die ik afgelopen tijd heb doorgekregen, omdat meer ontspanning en inzicht helpend en welkom is in de wereld waarin we leven. Een sessie brengt je van je hoofd terug in je lichaam en is zacht, inzichtgevend, verdiepend, diep ontspannend en gaat ver voorbij technieken. We gaan de ademmethode niet doen, we gaan voorbij het doen. We gaan ‘laten’ en ‘toe-laten’, waardoor spanning/stress jou kan loslaten. Concrete effecten zijn dat fysieke pijn vermindert of verdwijnt, zorgen en angsten verminderen,  inzichten en heling ontstaan op fysiek, energetisch of mentaal vlak. De methode is een GIFT. Dit  is de afkorting voor de stappen en staat voor Gronding, Intenties, Freedombreathing en Trance State.” 

De meeste ademstromingen benadrukken het mannelijke aspect. Jezelf boosten, manifesteren, je lichaam versterken, je mindset en fysieke lichaam krachtiger maken en gezonder. Super belangrijk en effectief natuurlijk! In Liquid Breath ontdek je de subtiliteit van de adem, in de zachtheid en in de diepte. Ver voorbij technieken. Ver voorbij het DOEN. Liquid Breath is eenvoudig en iedereen kan het. Liquid Breath ® brengt adem samen met bewustzijn. ‘Expanding awareness’ dus. Hoe bewuster je met adem werkt, des te dieper kun je je bewustzijn openen en kan de adem haar werk doen en je leven en lichaam verlichten. Hoe je fysiek in je lichaam zit, staat symbool voor hoe je in het leven staat.

Resultaat na je training
Aan het einde van deze 2-daagse training heb je twee geleide groepssessies Liquid Breaths gevolgd en 2 sessies gegeven en kun je een volwaardige, verantwoorde Liquid Breath Ademsessie van een uur geven aan een client.

Tijdens deze Masterclass, leer ik jou – al bekend met het ademwerk, werkzaam als bijv ademcoach, trainer, psycholoog, yogadocent, masseuse etc- hiermee te werken. Voelen is weten. De training vindt plaats op twee dagen en ik gebruik tools als: adem, zachte beweging tijdens adem, klank, geur, beweging, contactoefeningen, partner adem, meditatie, energiewerk, intentie, channeling en wat zich aandient.

Tijdens deze training leer je hoe je je adem kunt inzetten om meer zachtheid, essentie, gezondheid en geluk te ervaren. Je leert je zachte ademkracht te verdiepen, Het klopt. Iedereen kan ademen. Tijdens deze training leer je ‘Conscious Liquid Breathing’. Het is voor mij pure ‘magie’ van de adem. Een gevoel van ‘vloeibaarheid’, niet te beschrijven, dus kom het ervaren.