MASTERCLASS LIQUID BREATH LEVEL 1 - YogaTrainer Eindhoven

Workshops en trainingen

vrijdag 9 oktober 2020

MASTERCLASS LIQUID BREATH LEVEL 1

Deze training (Level 1) leert je de basis van het geven en ontvangen van een sessie Liquid Breath® en vindt plaats op de vrijdagen 9 en 16 oktober 2020.

Cora Verkuilen, eigenaar Yogatrainer en ‘ontwikkelaar’ van de methode Liquid Breath ®:
Liquid Breath ® is een zachte ademmethode op basis van het principe GIFT. Een sessie brengt je van je hoofd terug in je lichaam en is zacht, inzichtgevend, verdiepend, diep ontspannend, helend en gaat ver voorbij technieken. We gaan voorbij het ‘doen’. We gaan ‘laten’ en ‘toe-laten’, waardoor spanning/stress jou kan loslaten. Concrete effecten zijn dat fysieke pijn vermindert of verdwijnt, zorgen, depressies en angsten verminderen,  inzichten en heling ontstaan op fysiek, energetisch of mentaal vlak. De methode is een GIFT. Dit  is de afkorting voor de stappen en staat voor Gronding, Intenties, Freedombreathing en Trance State.” 

De meeste ademstromingen benadrukken het mannelijke aspect. Jezelf boosten, manifesteren, je lichaam versterken, je mindset en fysieke lichaam krachtiger maken en gezonder. Super belangrijk en effectief natuurlijk! In Liquid Breath ontdek je de subtiliteit van de adem, in de zachtheid en in de diepte. Ver voorbij technieken. Ver voorbij het DOEN. Liquid Breath is eenvoudig en iedereen kan het. Liquid Breath ® brengt adem samen met bewustzijn. ‘Expanding awareness’ dus. Hoe bewuster je met adem werkt, des te dieper kun je je bewustzijn openen en kan de adem haar werk doen en je leven en lichaam verlichten. Hoe je fysiek in je lichaam zit, staat symbool voor hoe je in het leven staat.

Resultaat na je training
Aan het einde van deze 2-daagse training heb je minimaal twee geleide groepssessies Liquid Breath gevolgd en minimaal 2 sessies gegeven en kun je zelf een volwaardige, verantwoorde Liquid Breath Ademsessie van een uur geven aan een client, die gemotiveerd is om dit te ervaren.

Tijdens deze training, leer ik jou – misschien al bekend met het ademwerk, werkzaam als bijv ademcoach, trainer, psycholoog, yogadocent, masseuse etc- hiermee te werken. Voelen is weten. Ook voor persoonlijke ontwikkeling kun je deelnemen. Na het volgen van Level 2, kun je Liquid Breath®  geven aan anderen.

Tijdens deze training leer je hoe je je adem kunt inzetten om meer zachtheid, essentie, gezondheid en geluk te ervaren. Je leert je zachte ademkracht te verdiepen, Het klopt. Iedereen kan ademen. Tijdens deze training leer je ‘Conscious Liquid Breathing’. Het is de pure ‘magie’ van de adem. Een gevoel van ‘vloeibaarheid’, niet te beschrijven, dus kom het ervaren. Wil je eerst zelf een Liquid Breath® ervaring opdoen? Boek dan een les op het rooster van Yogatrainer.

Trainers
Cora Verkuilen is hoofdtrainer en werkt samen met de co-trainers Patricia van Kessel & Harm Steenhuijsen.
 
Data
Vrijdag 9 en 16 oktober 2020.

Trainer

Cora Verkuilen

Ik ben. Leven vanuit mijn hart. Dat doe ik, elke dag meer. Ik wist het vroeger al: werken en studeren, het kán en mag leuk zijn! Mijn missie is ‘Expanding Awareness’. Mijn werk is pittig. Verdiepend. Confronterend. Not for Sissies.