Ouder/Kind Relax workshop 4-8 jr met Christel - YogaTrainer Eindhoven

Workshops en trainingen

zondag 22 december 2019

Ouder/Kind Relax workshop 4-8 jr met Christel

In deze les ga je samen met je kind op een magisch avontuur d.m.v. ontspanningsoefeningen, stretchoefeningen, massage en we eindigen met een ‘relax momentje’. Net als bij een gewone Relax Kidsworkshop gaan we uit van de 7 stappen. Dit keer ben je 1 uur lang heel intensief en gericht op elkaar. Hoe mooi is het om totale aandacht voor je kind te ervaren?
En je doet ideeën op, om samen thuis met jouw kind te ontspannen. Een heerlijk ontspannen moment samen met je kind!
Komen jullie meedoen? In de laatste vakantieweek samen relaxen voordat de school weer begint.

Relax Kids workshops helpen kinderen te ontspannen, te relaxen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Een Relax Kids sessie bestaat uit 7 stappen, waardoor je kind zich rustiger, meer gefocust en ontspannen gaat voelen. De workshop bestaat uit beweging, drama en ontspanningsspel, stretching (Yoga), onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve gedachtes en ontspanning.

Wat is Relax Kids nog meer?
Relax Kids is een methode die goed en mooi is voor alle kinderen. Relax Kids werkt goed met zowel begaafde en getalenteerde kinderen als met kwetsbare en laag presterende kinderen. Relax Kids heeft daarnaast zeker een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwangneuroses, depressies, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen gehad.

 

Trainer

Christel Lubse

Ik ben. Stralen vanuit mijn hart als een schitterend kristal. Vanuit mijn unieke ik en kracht en met mijn ware kleuren (talenten en kwaliteiten). Ik doe. Christel Lubse Coaching & Training …Bijna 25 jaar heb ik vele kinderen laten schitteren