TEACHER TRAINING (2 DGN) - LIQUID BREATH - LEVEL 2 - YogaTrainer Eindhoven

Workshops en trainingen

zondag 6 juni 2021

TEACHER TRAINING (2 DGN) – LIQUID BREATH – LEVEL 2

Deze Teacher Training is geschikt en toegankelijk als je Liquid Breath®– Level 1 hebt afgerond en de training vindt plaats op de zondagen 6 en 20 juni 2021. Tijdens deze training gaan we Liquid Breath® verdiepen en verfijnen en je leert de krachtige SHIFT, de 15 minuten activatie van Liquid Breath®!.

Inhoud training & resultaten na je training
Aan het einde van deze 2-daagse training heb je minimaal de volgende extra’s opgehaald:

  • Je hebt minimaal vier sessies meer ervaring: twee geleide groepssessies Liquid Breath,2 privé-sessies gegeven, 2 privé-sessies ontvangen
  • Je leert een Liquid Breath® 15 minuten versie geven en ontvangen.
  • De methode is inmiddels verder verfijnd en die kennis en ervaring ga ik jou natuurlijk doorgeven! Je leert methodes om diepere healing door te geven dan in Level 1.
  • Je krijgt tools om alle GIFT-fases nog beter in te leiden, te timen en te begeleiden met je stem.
  • We gaan oefenen hoe je je sessie kunt optimaliseren.
  • We gaan de “Wheel of Breath” verder inzetten, onderzoeken en gebruiken. Dus concreet: het koppelen van intenties aan je sessie en verder kijken naar de verdeling van je sessie in tijd en aandacht. Onderzoeken van de fases.

Tijdens deze Teacher Training, leer ik jou – al bekend met het ademwerk, werkzaam als bijv ademcoach, trainer, psycholoog, yogadocent, masseuse etc of voor eigen persoonlijke ontwikkeling- hiermee te werken. Voelen is weten.

Trainer

Cora Verkuilen

Ik ben. Elke dag meer. Mijn missie is ‘Expanding Awareness’. Mijn werk en ik zijn pittig. Verdiepend. Confronterend. Not for Sissies. Maar altijd veilig, speels, bewust en gegrond. Ik zie je. Ik doe. Voor de eeuwwisseling ontdekte ik Hatha Yoga