TEACHER TRAINING - LIQUID BREATH®- LEVEL 1 - YogaTrainer Eindhoven

Workshops en trainingen

vrijdag 11 juni 2021

TEACHER TRAINING – LIQUID BREATH®- LEVEL 1

Deze tiende training 2-daagse Training (Level 1) leert je de basis van het geven en ontvangen van een sessie Liquid Breath® en vindt plaats op de vrijdagen 4 en 11 juni 2021.

Cora Verkuilen, eigenaar Yogatrainer en ‘ontwikkelaar’ van de methode Liquid Breath ®:
Liquid Breath ® is een zachte ademmethode op basis van het principe GIFT. Een sessie brengt je van je hoofd terug in je lichaam en is zacht, inzichtgevend, verdiepend, diep ontspannend en gaat ver voorbij technieken en voorbij het ‘doen’. Je leert ontvangen, ‘laten’ en ‘toe-laten’.

Concrete effecten:
-fysieke pijn en slapeloosheid verminderen en/of verdwijnen
-zorgen, depressies en angsten verminderen en verdwijnen
-algehele verbetering van conditie, energie, welzijn
-groei van zelfvertrouwen en vertrouwen in je lichaam
– herstel na verslaving of ziekte
-herstel van burn-out, rust en acceptatie
– meer levenesenergie en zin in het leven.

De methode is een GIFT. Dit  is de afkorting voor de stappen en staat voor Gronding, Intenties, Freedombreathing en Trance State.” 

De meeste ademstromingen benadrukken het yang (het mannelijke) aspect. Jezelf boosten, manifesteren, je lichaam versterken, je mindset en fysieke lichaam krachtiger maken en gezonder. Super belangrijk en effectief natuurlijk! In Liquid Breath ontdek je de subtiliteit van de adem, in de zachtheid en in de diepte. Ver voorbij technieken. Liquid Breath is eenvoudig en iedereen kan het. Liquid Breath ® brengt adem samen met bewustzijn. ‘Expanding awareness’ dus. Hoe bewuster je met adem werkt, des te dieper kun je jezelf leren openstellen en kan de adem haar werk doen en je leven en lichaam verlichten. Hoe je fysiek in je lichaam zit, staat symbool voor hoe je in het leven staat.

Resultaat na je training
Aan het einde van deze 2-daagse training heb je minimaal twee geleide groepssessies Liquid Breath gevolgd en minimaal 2 sessies gegeven en kun je zelf een volwaardige, verantwoorde Liquid Breath Ademsessie van een uur geven aan een client, die gemotiveerd is om dit te ervaren.

Tijdens deze training, leer ik jou – misschien al bekend met ademwerk, werkzaam als bijv ademcoach, trainer, psycholoog, yogadocent, masseuse etc- hiermee te werken. Voelen is weten. Ook voor persoonlijke ontwikkeling ben je welkom. Na het volgen van Level 2, kun je dan zeker een Liquid Breath®  geven aan anderen en soms ook na Level 1.

Tijdens deze training leer je hoe je je adem kunt inzetten om meer zachtheid, essentie, gezondheid en geluk te ervaren. Je leert je zachte ademkracht te verdiepen, Het klopt. Iedereen kan ademen. Tijdens deze training leer je ‘Conscious Liquid Breathing’. Het is de pure ‘magie’ van de adem. Een gevoel van ‘vloeibaarheid’, niet te beschrijven, dus kom het ervaren. Wil je eerst zelf een Liquid Breath® ervaring opdoen? Boek dan een les op het rooster van Yogatrainer.

Trainers
Cora Verkuilen is ontwikkelaar van Liquid Breath® en hoofdtrainer en wordt ondersteund door co-trainer Patricia van Kessel
 
Data
Vrijdagen 11 en 18 juni 2021

Trainer

Cora Verkuilen

Ik ben. Leven vanuit mijn hart. Dat doe ik, elke dag meer. Ik wist het vroeger al: werken en studeren, het kán en mag leuk zijn! Mijn missie is ‘Expanding Awareness’. Mijn werk is pittig. Verdiepend. Confronterend. Not for Sissies.