VERDIEPINGSDAG LIQUID BREATH® - SESSIE IN 15 MIN - YogaTrainer Eindhoven

Workshops en trainingen

vrijdag 11 december 2020

VERDIEPINGSDAG LIQUID BREATH® – SESSIE IN 15 MIN

Deze verdiepingsdag Liquid Breath® kun je alleen volgen als je Level 1 hebt gevolgd en met succes hebt afgerond.

In de afgelopen twee jaar hebben we de eerste 45 trainers opgeleid en is de ademmethode Liquid Breath® doorontwikkeld vanuit ervaring, onderzoek en feedback. Een verdiepingsdag is een ‘speeltuindag’ met een thema. Je gaat je Liquid Breath® ervaring opfrissen en verdiepen om jezelf verder te specialiseren in het geven en ontvangen van een sessie. Je kunt veilig ‘on stage’ gaan als je wilt om feedback te krijgen op een deel van je sessie, je kan ook enkel komen ‘floaten’ en je accu opladen met energie, selfcare en good vibes. Er is ruimte voor vragen, uitwisselen van kennis en ervaring, we gaan delen en spelen. Ook (of juist) als je niet meer actief bent geweest, ben je welkom. Zo kun je desgewenst je sessies zo weer oppakken.

Iedere verdiepingsdag heeft een thema. De eerste verdiepingsdag had als thema ‘HEALING’, het tweede thema is ‘ZUIVER GEVEN & ONTVANGEN’. Volgende thema’s zijn: ‘LIQUID BREATH IN 15 MIN’ en LIQUID BREATH IN GROEPEN’.

Themadag ‘Liquid Breath® in 15 minuten’
Hoe leuk is het, als je in een kwartier de high vibes, healing en ontspanning van een Liquid Breath sessie kunt ervaren?  ”Liquid Breath® in 15 minuten’ is het thema, waar we naartoe werken. Je gaat vandaag een stap maken in:
– het ervaren van het effect van een korte sessie van 15 minuten.
– de opbouw van een korte sessie
– het geven van een korte sessie

En omdat het korte sessies betreft, kunnen we super veel oefenen, uitwisselen en ervaren met elkaar. Dit wordt een rijke dag! Ik deel inzichten en ervaringen met jullie en jullie met mij, ik geef verdere aanwijzingen en we gaan als innovators en early adopters onze kennis en ervaring verdiepen. Je mag je sessie opnemen en neemt na een dag weer ervaring en inzicht mee om verder op pad te gaan!

Trainer
Cora Verkuilen
 
Tarief
Deze verdiepingsdag kost € 99,- exclusief BTW en inclusief lunch met het beste broodje Falafel van Brabant.

Trainer

Cora Verkuilen

Ik ben. Leven vanuit mijn hart. Dat doe ik, elke dag meer. Ik wist het vroeger al: werken en studeren, het kán en mag leuk zijn! Mijn missie is ‘Expanding Awareness’. Mijn werk is pittig. Verdiepend. Confronterend. Not for Sissies.