VERDIEPINGSDAG - LIQUID BREATH® - YogaTrainer Eindhoven

Workshops en trainingen

vrijdag 18 september 2020

VERDIEPINGSDAG – LIQUID BREATH®

Deze verdiepingsdag Liquid Breath® kun je alleen volgen als je Level 1 hebt gevolgd en met succes hebt afgerond.

Het is tijd voor meer verdieping in Liquid Breath® en daarom ga ik een aantal verdiepingsdagen organiseren! Inmiddels zijn er ruim 50 mensen die Level 1 hebben afgerond, is level 2 onderweg en voorafgaand daaraan vind ik het fijn en super belangrijk om met jullie -LB’ers van het eerste uur- verder te verdiepen in het geven en ontvangen van een sessie Liquid Breath®. En natuurlijk is het gewoon een heerlijke, leuke, self-healing dag.

In de afgelopen anderhalf jaar heb ik – en heeft een aantal van jullie-, al veel ervaring opgedaan met Liquid Breath®. Tijdens deze dag gaan we deze kennis en ervaring uitwisselen, we gaan delen en spelen.

Ook als je niet meer zo actief bent geweest of helemaal niet, maar wel de training hebt gevolgd, ben je welkom. Zo kun je je practise zo weer oppakken. Of gewoon als kado’tje voor jezelf!

Ik deel allerlei nieuwe inzichten met jullie en jullie met mij, ik geef verdere aanwijzingen en we gaan als innovators en early adopters onze kennis en ervaring verdiepen. Je mag je sessie weer opnemen en neemt weer ervaring en inzicht mee om verder op pad te gaan!

Trainer
Cora Verkuilen
 
Data
Vrijdag 18 september 2020

Trainer

Cora Verkuilen

Ik ben. Leven vanuit mijn hart. Dat doe ik, elke dag meer. Ik wist het vroeger al: werken en studeren, het kán en mag leuk zijn! Mijn missie is ‘Expanding Awareness’. Mijn werk is pittig. Verdiepend. Confronterend. Not for Sissies.