fbpx

Workshops en trainingen

Workshop volle maan met Pieter en Marielle

zaterdag 14 september 2019

Workshop volle maan met Pieter en Marielle

Op 14 september, als er weer een volle maan aan de hemel staat, nodigen Pieter en Mariëlle je uit om dat samen te vieren. Dit doen we door yoga oefeningen die gericht zijn op de maan-energie, meditatie en het zingen van een speciale mantra. De volle maan is een moment van reflectie. Een moment om naar binnen te keren en contact te maken met je ziel of je kern. Jezelf de vraag te stellen; “Waar sta ik?”

De volle maan van september wordt Oogstmaan genoemd. De Oogstmaan geeft inzichten over de cyclus van het bestaan. De oogst van nu, is het zaad voor later. Je mag reflecteren op wat waardevol was de afgelopen tijd en wat wil je behouden en meenemen voor de komende tijd.

We zien je graag 14 september,

Pieter en Mariëlle

Trainers

Pieter van der Putten

Ik ben. Pieter van der Putten. Ik beoefen al jaren yoga. In het begin vooral Asthanga yoga, nu neig ik meer maar zachtere vormen als Yin yoga, Pranayama en meditatie. Door een gelukkige omstandigheid heb ik een aantal jaren geleden

Mariëlle Bijker

Ik ben. Mariëlle Bijker, yoga en ik zijn een match. In 2005 ging ik naar mijn eerste Kundalini yogales en gevoelsmatig was er meteen een klik. Een jaar later tijdens het yogafestival in Frankrijk vielen de puzzelstukjes echt in elkaar.