Workshops en trainingen

vrijdag 20 september 2019

Yin Yoga En Cacao Met Lonneke

Open your heart & glow

Ervaar de magie van Cacao en Yin Yoga in een bijzondere, ontspannen bijeenkomst waarbij verbinding met je hart, je lichaam en anderen centraal staat.

CACAO, Chocolate for the soul.
Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als ‘Food of the Gods’, de heilige boon.
Cacao staat bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol, het stimuleert je om je hart te openen en het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen.
Tijdens een cacao ceremonie ervaar je de diepe, liefdevolle, hartverwarmende en helende kracht van cacao. Je maakt connectie met je hart, je hartenwensen, en met anderen.

100% pure, rauwe cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

YIN YOGA
Bij Yin Yoga blijven we ongeveer 3 tot 5 minuten in zittende en liggende houdingen. Tijdens deze speciale les richten we ons met name op het openen van het hartgebied, en stimuleren we de hart- en pericardmeridiaan.

Kom de magie van cacao en yin yoga ervaren?

VOORBEREIDING

Eet bij voorkeur niets meer na 13.00 uur. De voedingsstoffen in de cacao worden beter opgenomen op een lege maag, en daarnaast voel je dan ook meer effecten van de cacao. 

Voor koffie ( en andere cafeïne houdende dranken) geldt hetzelfde, dus drink deze het liefst alleen in de ochtend.

En maak je geen zorgen, de cacao is erg vullend! 

Trainer

Lonneke Aerts

Ik ben. Lonneke, al van jongs af aan gefascineerd door het menselijk lichaam; als fysiotherapeut, sportinstructeur en yogadocent. Ik ben attent, speels, lief, aandachtig, open en krachtig. En vooral mezelf. Yoga laat me steeds meer van mezelf ontdekken en leert