fbpx

Workshops en trainingen

zondag 21 juni 2020

Yin Yoga XXL Zomer Met Lonneke

Tijdens deze Yin Yoga XXL staat het element centraal dat hoort bij de zomer volgens de Vijf Elementen Theorie: Vuur. Een extra lange, super relaxte Yin Yoga les met misschien soms wat pit om je vuur element weer helemaal in balans te brengen.

De zomer is nog niet begonnen, maar hangt al wel in de lucht. Zodra de zon gaat schijnen hebben we ineens meer zin om erop uit te gaan, vrienden te bezoeken en naar concerten of festivals te gaan. Genieten van de warmte en de gezelligheid, en dit met anderen delen.

De zomer is een periode van warmte, passie en levenslust. Wanneer het vuur seizoen in balans is, voelen we ons warm, gevoed en maken we gemakkelijk contact met anderen. Maar te veel vuur is niet goed voor ons. De meditatieve, naar binnen gerichte kant van yin yoga kan helpen de vurigheid van de zomer in balans te brengen en houden.

De zomer is gekoppeld aan het vuurelement en manifesteert zich in ons lichaam in de hart- en dunne darmmeridiaan. In deze Yin Yoga XXL neemt Lonneke je mee in een uitgebreide serie yin houdingen waarin de meridianen passend bij dit seizoen worden gebalanceerd, zodat je fysiek, mentaal en emotioneel helemaal klaar bent om de warmte, vreugde en passie van de zomer te omarmen!

 

Trainer

Lonneke Aerts

Ik ben. Lonneke, al van jongs af aan gefascineerd door het menselijk lichaam; als fysiotherapeut, sportinstructeur en yogadocent. Ik ben attent, speels, lief, aandachtig, open en krachtig. En vooral mezelf. Yoga laat me steeds meer van mezelf ontdekken en leert