Liquid Yoga

Liquid Yoga

YogaAdem of AdemYoga. Een yogales met een actieve adem component. Je houdingen verdiepen zich door de actieve adem en de adem verdiept de houdingen. Liquid Yoga kan de ene keer intensief zijn en de andere keer rustig. Of iets daar tussen. Liquid Yoga gaat voorbij vastere yogastijlen als Poweryoga, Vinyasa yoga en Yin Yoga. Geen enkele les is hetzelfde en het gaat uitdrukkelijk niet om hoe de houdingen eruit zien. Wél en alleen maar om hoe ze voelen. Liquid Yoga is afgelopen jaren ontwikkeld door Cora Verkuilen.

De houdingen en de lessen kunnen overigens heel intens en intensief aanvoelen. “Liquid Yoga is a feeling practice.” Liquid Yoga is de meest optimale uitwisseling tussen zachte, ontvangende yin energie en manifesterende yang energie. Beiden heb je nodig om je goed en gezond te voelen en ook stevig op beide benen in het leven te staan. Iedereen kan deelnemen, je hebt geen speciale ervaring nodig of een super fit lichaam en geest. Die komen vanzelf.

Vaste vormen, gedachten en verwachtingen verdwijnen tijdens deze practice, waarbij de nadruk ligt op de combinatie van adem en beweging. De actieve uitwisseling van beiden. Waarbij je adem je lichaam beweegt en je lichaam met de adem beweegt.

Het effect van Liquid Yoga
Liquid Yoga laat je tijdens of na de les ervaren, dat je lichaam zachter of zelfs ‘vloeibaar’ aanvoelt. Hardere en koudere stukken in je lichaam verdwijnen en maken plaats voor meer stroming. Je voelt je letterlijk beter, omdat je je lichaam weer beter leert voelen.

Alle houdingen zijn een uitnodiging. Ben jij nieuwsgierig en in voor nieuwe ervaringen? Kom dan Liquid Yoga ervaren. Tot gauw op de mat!

Ervaring en conditie

  • Instapklaar. Geen ervaring nodig bij een 'normale' conditie.

Fysieke inspanning

  • Medium: Ont- en inspanning, gemiddelde gezondheid, instaples

Trainers

SUPERYOGADEAL!

Durf jij het aan?

3 maanden 1x per week yoga/ademtraining voor €99,- of onbeperkt voor €149,- 
Wij zijn elke dag open en je mag vrij kiezen uit alle lessen.