Online instructies - YogaTrainer Eindhoven

Online instructies

Online les volgen – Zo werkt het!

Login-gegevens & YogiBit Na je eerste aanmelding heb je via e-mail je login gegevens toegestuurd gekregen voor de app YogiBit, dit is ons handige boekingssysteem. Mocht je deze e-mail niet zien, kijk dan even in je spam.

Inloggen op je tablet of laptop Je kunt dus inloggen in de YogiBit app, op je mobiele telefoon of eventueel een tablet. Als je een online yogales wilt openen op je laptop, dan kun je met dezelfde inloggegevens inloggen in het webportaal: https://yogatrainer.yogibit.nl/ Daar kun je de les openen en de link van de online les openen, zodat je de les kunt volgen op je laptop.

Kies je lessen vooraf via het rooster. Na het inloggen bij YogiBit, kies je jouw les in het rooster en je meldt jezelf hiervoor aan. Het enige wat je dus hoeft te doen -> Je klikt op de les van jouw keuze en dan staat er een link Open Livestream. Let op: Ook als je deze les niet live wilt volgen, maar later in de week, dan meld je je aan. Je doet dus mee, live of op een later moment.

Replay volgen. Lessen die zijn geweest worden in het grijs weergegeven, zodat duidelijk is dat de les al is geweest en je je hier niet meer voor kan aanmelden. Je kunt de les nog wel via de online link openen ( mits je was aangemeld ). Als je je hiervoor hebt aangemeld, dan zie je ook een groen veld ‘Aangemeld’. De link naar livestream bevat de live les of nadien de link van de opname van de live les, die je dus 7 dagen kunt volgen.

Live les samen is leuk! Live les volgen is super leuk, het allerleukst vinden wij. Helemaal als je meedoet met je camera aan. Dat hoeft niet, maar kan wel. Daar ben je vrij in. Dan lijkt het namelijk net een live les én kunnen wij je ook zien en (soms, afhankelijk van de les) nog live aanwijzingen geven. Je geluid staat altijd standaard uit. Als het niet lukt jouw favoriete les op jouw favoriete moment te doen, dan boek hem toch gewoon en doe je hem in de replay op jouw moment!

Tips voor jouw succeservaring. Succes begint bij een goede voorbereiding. Altijd! Zorg er dus voor een succeservaring sowieso voor dat je iedere week je lessen vooraf inplant. Creëer een fijne plek en een vast moment in de week voor jezelf, waarop jij jouw practice doet. Alleen jij en je les. Even opladen. Veel plezier!
Bel of app ons met je vragen. Voor nu genoeg informatie. Ga genieten van je lessen. Mocht je verder nog hulp nodig hebben, bel of app dan even met 06-24655350. We helpen je graag en staan je meestal binnen 4 uur te woord.

HEB JE VRAGEN?

Wij helpen je graag!

Heb je nog vragen, e-mail ons dan gerust. Wij zitten klaar voor je. 
Of vul het contactformulier in!